Cherhanaua Navodari
Un restaurant pescaresc sau cherhana chiar in tabara de copii din Navodari imi amintesc parca Cherhanaua Navodari ca se numeste si este singurul loc cu acest specific pescaresc unde cred ca produsele sunt proaspete.
Nu mai vorbesc despre curatentie sau alte detalii de genul pentru ca, constructia este noua asa ca totul eate nou.
Mancarea ieftina mai ales fructele de mare sau preparatele din peste... spun ieftin in comparatie cu cantitatea si calitatea farfuriei nu spun ca e mai ieftin ca in alte parti dar pentru mine a fost ok.
Va recomand sa mergeti la aceasta cherhana cum am spus si mai sus cherhanaua navodari
Trimis de BauBau22 in 21.07.19 20:48:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BauBau22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@subulica: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
- Jun.2023 [Cherhanaua la Năvod (Năvodari)] Recomand daca sunteti la plaja in Navodari — scris în 04.06.23 de Deborah77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 [Cherhanaua Tașaul] Hoție pe fata — scris în 04.06.23 de ux129215 din BRAşOV
- Sep.2021 [Nikos Greek Taverna / Alezzi Mamaia Nord] M-am îndrăgostit de Grecia — scris în 20.10.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Cherhanaua Tașaul] Bătaie pe pește — scris în 15.09.21 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Cherhanaua Peștele Alb] Experienta culinara deosebita — scris în 27.09.20 de ux117710* din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Cherhanaua la Năvod (Năvodari)] Prea scump ptr calitatea oferita — scris în 29.08.20 de ux117267* din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2019 [Cherhanaua Tașaul] Review Cherhanaua Tașaul — scris în 21.08.19 de donflorik din BUCURESTI