EXCELENT
La Vranceanu ' - mancare traditionala la localnici - experienta de neratat!
Oriunde in calatoriile mele prefer sa mananc traditional, la localnici. Ma intereseaza mai putin inrolarea lor fiscala, atata vreme cat mancarea e proaspata si imi ofera bucurie culinara. Ma bucur chiar sa-i promovez si sa-i ajut sa-si creasca mica afacere.
Pentru mini-vacanta de Rusalii am ales sa mergem la pescuit la Murighiol, sfidand toate atentionarile de vreme rea. Cumva, am reusit sa le facem pe toate: si pescuit, si plimbari cu barca, si mancare buna, si socializare cu prieteni dragi
Ne-am cazat La Vranceanu’ – nou intrat pe piata turistica din Murighiol, cu cazare in 4 casute independente, foarte cochete, cu tot necesarul: camera tripla, baie proprie, AC, mini-frigider, veranda cu masuta si 2 scaune. Dar acum nu este vorba despre cazare, ci despre mancare????
Doamna V. administreaza cele 4 casute, dar si gateste traditional. Pentru ca am avut in grup si copii mofturosi, doamna a fost de acord sa ne gateasca pentru ei si cateva snitele cu piure. Altfel, la cererea noastra si recomandarile doamnei, am avut parte de un adevarat rasfat, pe parcursul celor 3 zile petrecute acolo: storceag, salau+stiuca+crap prajite, plachie de crap, icre, chiftelute din peste, crap cu varza. Totul insotit, cum se cuvinte, de mamaliguta, ardei iute si mujdeiul cremos specific deltei. Nu a fost uitat nici desertul, in fiecare zi altul: gogosi, placinta dobrogeana, prajitura cu visine
Totul proaspat, extrem de gustos si bine pregatit, servit in conditii excelente de prezentare si igiena.
Foisorul de aprox 30 de locuri a cuprins tot grupul nostru numeros: si pe noi, pe cei cazati la casute, dar si pe cei cazati prin pensiunile vecine.
Nu a trebuit decat sa anuntam o anuntam pe doamna la ce ora dorim sa gasim masa pusa. Nu ezitati sa-i spuneti doamnei ce ati dori sa va gateasca; orice dorinta va va fi indeplinita????
Recomand cu drag! Ii gasiti coordonatele cu un simplu google search.
Trimis de Chloe in 23.06.21 09:51:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MURIGHIOL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Poate ajungi să ne scrii și despre cazare?
Excelent! Știu ce zici, am mâncat de mai multe ori la localnici, în Delta! De neratat!!!
Câteva cuvinte despre căsuțe - se poate?! Te rooog! Și câteva poze, normal.
@crismis: sunt 4 casute, foarte cochete. Fiecare are cate un pat dublu+1 pat single, baie proprie, AC, mini-bar, TV. au si o veranda micuta cu o masuta+2 scaune. Curtea este mare, frumoasa si plina de flori. Mai au acolo un balansoar, o mini-piscina si o trambulina mica pentru copii. Evident, si un gratar
Foisorul gazduieste frigider, cuptor si aragaz, cuptor cu microunde. Noi am incaput acolo 22 persoane, dar estimez ca e loc si pentru 30 pers
LA o cautare google gasesti si poze de interior+exterior
- Aug.2021 [Restaurant pensiunea Bianca] O masă bună și bogată! — scris în 08.08.21 de KSV din TULCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 [Restaurant Manu B&B] Mancare dementiala la Manu BBQ, serviciile nu prea — scris în 05.08.21 de ux121596 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 [Restaurant Manu B&B] Când spui MANU BBQ, spui preparate la jar și cea mai gustoasă mâncare. — scris în 19.07.21 de Ricard din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 [Restaurant Manu B&B] Experiență gastronomică inedită. — scris în 24.06.21 de ux120382 din BOLDESTO SCAIENI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Experiența culinara de neuitat, cu adevarat — scris în 21.06.20 de Mike2020 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2020 [Restaurant pensiune Blue House] Blue House Murighiol - experiența culinara de neuitat — scris în 07.06.20 de Mary00 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 [Restaurant pensiune Blue House] Totul ok la Blue House — scris în 08.07.19 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ