Restaurantul hotelului Iaki - un loc unde se poate mânca bine și în afara sezonului în Mamaia
În afara cinei pe care o aveam în cadrul pachetului cumpărat și a celor două mic-dejunuri incluse, am vizitat acest restaurant pentru o cină și un prânz a la carte, beneficiind de un discount de 20% din prețul de listă pentru că eram cazați în hotel.
Așadar, despre cele două vizite pot spune că serviciul a fost decent, nici prea rapid, dar nici nu au uitat de noi la masă. În schimb, oamenii au fost mereu amabili și serviabili, politicoși, cu zâmbetul pe buze.
Am luat la prânz o supă cremă de ardei copți cu mozzarela, o salată Kobb, o salată cu piept de rață, iar la cină un platou de vară pentru 2 persoane cu „de toate”: brânză feta și telemea de oaie, ardei copţi, măsline, humus, salată de vinete, roșii, ceapă roșie. Excelent, cu chifle proaspete.
Câte un pahar de vin și o apă plată au ajutat la alunecarea pe gât mai lină a acestora.
Se poate plăti cu cardul, au și internet wifi...
Cam scump, dar merită. Ambianța plăcută, o muzică ambientală în surdină realiza o atmosferă foarte plăcută și liniștită.
Și uneori, aici îl puteți vedea pe Gică Hagi... ;)
Trimis de Dragoș_MD in 18.02.19 21:56:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragoș_MD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dragos:
Aici in restaurantul hotelului Iaki l-am vazut ultima data “live” pe Gica Hagi.
A traversat salonul restaurantului si a salutat respectuos si discret. Bineinteles ca am intors salutul in acelasi mod.
Am remarcat atunci, inca o data, ca este un tip modest, civilizat, la locul lui.
Pentru restaurant de la mine un usor minus sau ca sa sune pozitiv un 8+.
Sa va fie de bine! ????
@Dan&Ema: noi i-am întâlnit pe ambii cumnați „Gică”: și pe Hagi, și pe Popescu.
Cu Hagi chiar am schimbat un salut politicos.
Mulțam de aprecieri.
- Aug.2024 [Terasa Monte Carlo / zona Perla] Autoservirea perfectă — scris în 31.08.24 de Laura452 din TELEORMANU [TR] - RECOMANDĂ
- Jun.2024 [Nikos Greek Taverna / Cazino] Experienta culinara deosebita — scris în 23.06.24 de Anca Toader din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Terasa Casa Românească / zona Casino] Copiilor cuminți li se îndeplinesc dorințele IV — Mâncând românește la Casa Românească — scris în 04.11.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2023 [Autoservirea Easy] Copiilor cuminți li se îndeplinesc dorințele III — Easy to eat, safe for health — scris în 21.10.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 [Restaurant Ballans] Ballans Mamaia Casino -pleci plin (de nervi) — scris în 25.07.23 de MariaMira din TIMIșOARA
- Aug.2022 [Autoservirea Siret] Mizerabil! — scris în 20.08.22 de ux126839 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2022 [Restaurant hotel Agapi] Mâncare gustoasă, servire rapidă, preţuri rezonabile – Restaurant Agapi Mamaia — scris în 20.06.22 de nicole33 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ