Restaurant Hotel Tresor
Restaurantul Tresor care apartine Hotelului Tresor se afla la stanga cum vii spre Lepsa dinspre Focsani. L-am ales pentru ca in alte parti (am mai fost la inca 3 restaurante pentru a vedea preturile) era mult prea scump si aici erau preturi aceptabile. Sunt destul de putine restaurante in aceasta zona si majoritatea sunt concentrate spre iesire din Lepsa spre Targu Secuiesc.
Restaurantul e inconjurat de verdeata si are o priveliste draguta spre dealurile si muntii din imprejurimi.
Mancarea a fost buna iar portiile destul de mari. De exemplu mamaliga, pentru ca eu mi-am comandat mamaliga cu branza si smantana, nu a fost asa moale cum gasesti la alte restaurante ci semana mai mult a mamaliga facuta de bunica, dinaia consistenta. Am comandat o ciorba de burta, una de vitel si una de pui (cea de pui pentru mine). Fiind in vacanta am zis sa luam si un desert si am comandat clatite cu gem. Ce-i drept gemul nu prea mi-a placut, nu parea natural, era mai mult o pasta artificiala.
Au fost si unele minusuri. De exemplu, la ciorba am intrebat daca ardeiul si smantana sunt incluse in pret si chelnerita a zis ca da dar la sfrsit cand ne-am uitat pe nota de plata am constatat ca trebuia sa le platim separat. Nu ca ar fi fost mult, cate un leu fiecare dar asa... nu-i frumos...
Alta chestie care nu mi-a placut a fost muzica din difuzoare care era data pur si simplu mult prea tare desi la un moment dat eram singurii clienti ai restaurantului
In rest, sa zicem ca merita...
Trimis de pati in 27.08.12 19:36:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în LEPȘA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pati); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2022 [Restaurant-Pizzerie Amicii Miei] Dezamagitor — scris în 23.10.22 de Miriam din GALAţI - nu recomandă
- Jun.2022 [Restaurant Motel Flora-A [Greșu]] Supriza neplacuta — scris în 21.06.22 de ux125468 din CT - nu recomandă
- Jul.2009 [Restaurant pensiune Streiu] Pensiunea Streiu - Restaurant — scris în 02.03.11 de iuli111 din FOCSANI - RECOMANDĂ