Terasa Barina Jupiter
Daca vreti sa mancati bine si sa fiti serviti rapid mergeti la Terasa Barina din Jupiter.
Am calatorit mult in tara noastra, dar sa vad un astfel de colectiv cu bucatari si ospatari care parca mergeau (adica alergau) pe sarma nu am intalnit. Ne luau comanda si in maxim 10 minute aveam mancare pe masa.
Nu stiu cine este, cu toate ca mi-ar fi placut, sa il cunosc pe seful acestei terase ca sa ii strang mana pentru tot ce face in fiecare minut acolo. Bravo voua!!!
Daca ar fi macar in proportie de 50% in tot ce in seamna servicii in Romania, am fi fost demult departe. Recomand cu toata sinceritatea acesta terasa.
Trimis de lidia_just in 30.07.18 10:12:29
- A fost prima sa vizită/vacanță în JUPITER / AURORA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lidia_just); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@lidia_just: Cu siguranta era pe-acolo seful acestei terase, este un domn inalt, grizonat. De multe ori munceste cot la cot cu ospatarii, aduce comenzi, ajuta la debarasarea si aranjarea meselor.
Hai să fim seriosi la *** ăia nu m-aș mai duce nici plătit, singura locație unde se poate mânca cât de cât decent e 4Seasons, și restaurantul Capitol pentru Pizza în rest toate sunt niste ***
@alinyda: Argumentati va rog, sunt curios ca sa nu iau teapa in caz ca ajung la ei.
@lidia_just: Mancare fff buna si proaspata si servire rapida. Deasemeni se schimba fata de masa dupa fiecare cleint.
@Djbobo: Stai linistit, ca nu iei nici-o teapa. Mancare gustoasa, portii mari, preturi rezonabile, servire rapida. De aceea si este foarte aglomerata aceasta terasa, in orele de varf la pranz si cina. Am mancat de nenumarate ori la aceasta terasa, in ultimii 5 ani, asadar stiu ce spun. Cine stie ce motive o avea alynda, sa faca acele afirmatii...
@Corina70: Nu am nici un motiv, doar am fost nemulțumit de mâncarea de acolo, de atitudinea chelnerilor etc. Acum 2 ani am mai fost acolo și în ultima zi de sejur, chelnerița a refuzat să vină la masă să ne ia comanda pe motiv că nu îi lasasem bacșis în ziua anterioară, cu toate că îi lăsasem de fiecare dată, a ținut minte decât că nu îi lăsasem o singură dată. Deci judecați și voi.
@alinyda: Puteai sa-i faci chelneritei o reclamatie pe loc, la seful terasei (daca era prezent) sau sa te muti la alta masa, deservita de alt chelner.
Cat despre mancare, aici tine si de gusturile si preferintele fiecaruia, dar de aici si pana la a "desfiinta" complet aceasta terasa, e cale lunga...
@Corina70: Păi se rugau colegii ai de ea să vină să ia comanda și nu voia, până la urmă a venit unul din ei cu chiu cu vai. Acum înainte să plec am luat ultima masa vis-a-vis de Antik, nu știu cum se numește, dar e fff aglomerat după amiaza și seara și mi s-a părut foarte ok mâncarea lor dar e coada tot timpul până în drum.
Referitor la partea cu preferințele, o singură dată am fost sejurul ăsta la ei și ultima oară asta după ce mi-au servit un piept de pui care piuia în farfurie, mămăliga de la tochitură era cocoloașe și nefacută, și tochitura era acrișoară. Cartofii prăjiți au fost buni și mujdeiul, dar cam atât.
- Jul.2023 [Terasa Bufet [Jupiter]] Mancare buna Jupiter — scris în 27.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa Barina [Jupiter]] Locații super ok — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Experiența culinara nefericita — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina 100% ok — scris în 20.07.21 de gabybosss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-Terasă Rustika [Jupiter]] Restaurant Rustika — scris în 09.07.18 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2018 [Restaurant pensiune Miruna Valentin] Personal necomunicativ si obraznic — scris în 07.07.18 de Andrarete din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Se poate manca in Jupiter o mancare gustoasa pentru toate buzunarele — scris în 10.01.18 de Aniela Tolo din VASLUI - RECOMANDĂ