Personal necomunicativ si obraznic
Am mancat la aceata pensiune si exista acolo o ospatarita pe nume Cristina foarte necomunicativa si obraznica. In prima zi am cerut ficatei la gratar si ne a adus ficatei la tigaie, necomunicand ca nu exista ceilalti si a sarit si o portie de cartofi prajiti.
A doua zi, in goana dupa spaga si a sabotat colega suflandu i de sub nas portiile noastre de papanasi pentru a le servi la o masa care s a asezat si a comandat la 30 minute dupa noi.
Sa i fie rusine si sa incercati sa nimeriti la colega mai tanara si draguta.
IN REST MANCAREA ESTE EXCEPTIONALA LA PRETURI DECENTE SI JOS PALARIA PENTRU EFORTURILE PATRONULUI CE MUNCESTE COT LA COT CU ANGAJATELE! DOAMNA CRISTINA CE MAI STRICA PEISAJUL!
Trimis de Andrarete in 07.07.18 16:10:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andrarete); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Jupiter / Aurora?, JUPITER / AURORA" (deja existentă pe sait)
Recomandările referitoare exclusiv la restaurantul unei unităţi de cazare NU se încarcă la rubrica de cazare respectivă, ci la rubrici de tipul "Unde mâncăm în zona X (sau similare)"
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
- Jul.2023 [Terasa Bufet [Jupiter]] Mancare buna Jupiter — scris în 27.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa Barina [Jupiter]] Locații super ok — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Experiența culinara nefericita — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina 100% ok — scris în 20.07.21 de gabybosss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina Jupiter — scris în 30.07.18 de lidia_just din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-Terasă Rustika [Jupiter]] Restaurant Rustika — scris în 09.07.18 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2017 Se poate manca in Jupiter o mancare gustoasa pentru toate buzunarele — scris în 10.01.18 de Aniela Tolo din VASLUI - RECOMANDĂ