ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.08.2015
AUTORUL NU ar recomanda
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
Impresii restaurante/terase Jupiter
TIPĂREȘTE
Dupa experientele avute la terasele/restaurantele din Jupiter:
- nu recomand = terasa Rustic, servicii/servire proaste, mancare slabuta
- corect pentru pretul platit = Barina
- recomand = terasa Antik, servicii/servire OK, mancare OK, ambient foarte placut. Clientii hotelului Iris/Mimoza/Nalba servesc masa la acest restaurant.
As mentiona ca daca mergeti cu copii, este OK locul de joaca al Cohotels aflat in zona hotelului California. Suprafata mare, multe jucarii/activitati la un pret ok si servicii bune.
De asemenea plaja acestor hoteluri este bine ingrijita si are spatiu de joaca pentru copii si e cu piscine pentru copii.
## end review sc
Trimis de sorincis in 19.08.15 15:56:40
Trimis de sorincis in 19.08.15 15:56:40
Validat / Publicat: 19.08.15 19:42:17
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorincis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Jupiter / Aurora?:
- Jul.2023 [Terasa Bufet [Jupiter]] Mancare buna Jupiter — scris în 27.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa Barina [Jupiter]] Locații super ok — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Experiența culinara nefericita — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina 100% ok — scris în 20.07.21 de gabybosss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina Jupiter — scris în 30.07.18 de lidia_just din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-Terasă Rustika [Jupiter]] Restaurant Rustika — scris în 09.07.18 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2018 [Restaurant pensiune Miruna Valentin] Personal necomunicativ si obraznic — scris în 07.07.18 de Andrarete din BUCUREşTI - RECOMANDĂ