Pizzeria Antik (Jupiter) - O pizzerie cu ambient
Seara, am preferat sa mergem intr-un loc cu atmosfera, in secunda urmatoare am zis Antik, cel mai bun loc de mancat pizza din aceasta statiune.
In acest loc frumos cu mese si scaune din fier forjat cu gradini verzi si curate si un salon elegant cu scaune tapitate si pereti pictati atrage orice persoana sprea a manca pizza, pasta, grill, salate si deserturi intr-un abient oriental dar in acelasi timp traditional, la preturi rezonabile.
Au o varietate de pizza si paste, toate facute intr-un stil traditional italian pe blat subtire, toate pastrand gustul specific al preparatelor cu traditie.
Trimis de Alexandru Sabau in 03.08.15 17:09:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexandru Sabau); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost și noi acolo... sunt total de acord cu Alexandru. Cu toate ca era o seara foarte aglomerată (juca Steaua) ne-am găsit un loc la terasa, iar ospătarii erau "în priză" tot timpul, . Bonus loc de joaca pentru copii. Nota 10 din partea noastră.
La aceasta pizzerie am vazut in meniu in august 2017 cea mai scumpa cafea din istoria mea personala: 18 lei un expresso simplu. Depaseste degajat orice cafea am reusit sa beau in tara sau in strainatate. O apa la 500 ml costa 8 lei. Pizza a fost banala, servita cu ketchup in loc de sos de rosii dar bauiesc ca era buna pentru standardele litoralului romanesc.
@h_andreea: Multumesc mult pentru actualizare, eu nemaitrecand pe acolo de anul trecut nu sunt la zi cu starea restaurantului. Pe atunci preturile nu erau chiar asa de mari chiar daca era printre cele mai scumpe restaurante din statiune. Imi amintesc totusi ca seara greu mai gaseai o masa fara o rezervare din timp deci in ciuda preturilor oarecum mari de atunci oamenii alegeau acest local pentru atmosfera .
@Alexandru Sabau: Mancarea nu era foarte scumpa, o pizza era intre 20 si 30 de lei in functie de ingrediente... dar bauturile aveau preturi halucinante.
Se puteau vedea in meniu niste preturi vechi care fusesera sterse si apoi adaugat peste pretul marit cu 3-4 lei... poate o fi fost din cauza varfului de sezon.
Da, intradevar parea cam cel mai "spalat" local din statiune si avea multi clienti mai ales seara.
- Jul.2023 [Terasa Bufet [Jupiter]] Mancare buna Jupiter — scris în 27.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa Barina [Jupiter]] Locații super ok — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Experiența culinara nefericita — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina 100% ok — scris în 20.07.21 de gabybosss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina Jupiter — scris în 30.07.18 de lidia_just din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-Terasă Rustika [Jupiter]] Restaurant Rustika — scris în 09.07.18 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2018 [Restaurant pensiune Miruna Valentin] Personal necomunicativ si obraznic — scris în 07.07.18 de Andrarete din BUCUREşTI - RECOMANDĂ