ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 21.07.2015
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Terasa Barina - Jupiter
TIPĂREȘTE
In anul acesta am servit masa la Terasa Barina din Jupiter unde am ramas foarte impresionati de mancarea pe acre o servesc, de promtitudinea angajatilor.
Petrecand trei ani de concediu la Jupiter adesea treceam pe langa acesata terasa si nu ne opream.
Anul trecut inainte de a pleca spre casa am luat masa acolo si am ramas foarte incantati de mancarea servita. Este foarte buna si proaspata la orice ora mergi sa mananci.
De asemenea oamenii de acolo sunt foarte serviabili si sunt ca niste albinute, pe care le coordoneaza patronii terasei care lucreaza cot la cot cu ei. O curatenie exemplara la mese si la baie.
Recomand cu multa caldura aceasta terasa.
## end review sc
Trimis de cristina43 in 21.07.15 12:27:30
Trimis de cristina43 in 21.07.15 12:27:30
Validat / Publicat: 21.07.15 13:30:11
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în JUPITER / AURORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina43); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Jupiter / Aurora?:
- Jul.2023 [Terasa Bufet [Jupiter]] Mancare buna Jupiter — scris în 27.07.23 de bubi din TâRGOVIşTE [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 [Terasa Barina [Jupiter]] Locații super ok — scris în 16.08.22 de Stratanistu din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Experiența culinara nefericita — scris în 06.09.21 de marcelique din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2021 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina 100% ok — scris în 20.07.21 de gabybosss din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Terasa Barina [Jupiter]] Terasa Barina Jupiter — scris în 30.07.18 de lidia_just din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 [Restaurant-Terasă Rustika [Jupiter]] Restaurant Rustika — scris în 09.07.18 de Dan-George din BRAILA - nu recomandă
- Jul.2018 [Restaurant pensiune Miruna Valentin] Personal necomunicativ si obraznic — scris în 07.07.18 de Andrarete din BUCUREşTI - RECOMANDĂ