BUN
Un restaurant central cu priveliște panoramica încântătoare, mancare buna, prețuri rezonabile
Am ales Loti Cafe & Roof Lounge pentru panorama oferită de restaurantul de la etajul 6 al hotelului Pierre Loti si poziția întâi din clasamentul restaurantelor din Istanbul întocmit de TripAdvisor.
Este un restaurant bun, mancare buna si accesibila ca pret (un mușchi de vita 80 lei, pe cotația scăzută a lirei turcești din aceasta perioada), se poate consulta meniul pe site (pentru toate prețurile), dar este departe de a-l considera (personal) restaurantul nr. 1 din Istanbul.
Merita sa mergeți la pranz (poate si seara) daca va aflați in zona moscheilor si a palatului Topkapi pentru priveliștea deosebita (vezi video).
As fi incercat lamb rack (bucata de miel cu toate coastele) dar era, cred, o porție de doua persoane si colegul nu a vrut sa mănânce, asa ca am luat vita, el un mixt de frigărui si kebab, ciuperci umplute cu cașcaval, salata ciobănească, bere, ape (total 45 € fara bacșis).
Am plătit 50 € si am primit si doua Yeni raki din partea casei, chelnerii mi s-au parut destul de amabili, cum de-altfel sunt cam toti in Turcia (cu mici excepții, bineînțeles).
Este adevarat ca exista restaurant si la parter dar nu l-am incercat.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mancare buna aproape delicioasa
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Cred ca este cea mai buna opțiune de luat masa in zona turistică
Trimis de geop in 03.09.20 18:52:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geop); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@geop: La parter am mâncat noi, e același meniu. Din păcate noi nu mâncam vita, de fapt eram îmbuibați cu înghețate și alte prostii de peste zi și am mâncat ceva subțire, mai ales că eu nu mănânc seara, doar in vacanță mai fac prostii de-astea
Nu la fel de incantați au fost ospătarii, nota noastră de plata a fost mică
Acolo e un loc fițos, e in buricul târgului, ai ales bine
@krisstinna: am observat asta la Istanbul... din pacate este neplacut, fiecare mananca ce vrea, cat poate etc.
Daca nu este aglomerat nu ar trebui sa aiba atitudinea asta, ca nu ati luat masa vreunui nesatul care sa-i sature pe ei cu cat plateste nota...
- Apr.2023 Istanbul – Culinaria — scris în 21.12.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 [Mivan Restaurant & Cafe] Mâncare și servicii de nota 10 - ce surpriză ne-a făcut șeful resturantului? — scris în 29.06.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Mimar Sinan Teras Cafe] De aici am vazut tot Istanbulul - Mimar Sinan Teras Cafe (Rooftop!) — scris în 02.05.22 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Mevlana Kebap Lahmacun Salonu] Istanbul - Cel mai ieftin si bun Testi Kebap - Mevlana Kebap Lahmacun Salonu (Fatih) — scris în 28.02.22 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 [Seven Hills Restaurant] 2021 - Restaurant Seven Hills - Istanbul - Rooftop View - Moscheea Albastra si Hagia Sofia — scris în 27.10.21 de PovesteaYT din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Restaurant Sunset Grill & Bar] Un restaurant cu totul special din toate punctele de vedere, cel mai bun dintre cele la care am mers in Istanbul — scris în 04.09.20 de geop din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 [Park Fora Restaurant] Un restaurant de peste deosebit — scris în 04.09.20 de geop din BUCURESTI - RECOMANDĂ