ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.08.2023
TIMP MEDIU CITIRE: mai puțin de 1 MINUT
O zi în Isaccea
TIPĂREȘTE
Salut.
La recomandările de aici ne-am cazat la Pensiunea Dunarea (revin cu impresii), pe 14 august. Bine înțeles, unde sa mancam? Novio.
Un platou+o porție de hamsie+1 pizza corespunzătoare, 1 bere Carlsberg și 2 mirinda... doar 226 lei.
Am ajuns astăzi acasă si încă mai mănânc din platoul ala cu carne. Am aflat de la doamna mea ca de fapt în meniu era trecut pentru 4 persoane. !
Locatia este un pic altfel decât postarea principala.
Recomand!
## end review sc
Trimis de dudu39 in 15.08.23 20:15:14
Trimis de dudu39 in 15.08.23 20:15:14
Validat / Publicat: 15.08.23 23:17:16
INFO ADIȚIONALE- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ISACCEA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dudu39); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Unde mâncăm în Isaccea?:
- Aug.2019 [Novio Pub & Grill - Isaccea] Novio Pub & Grill - Isaccea — scris în 29.08.19 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ