GRILL HOUSE / Numai gratar... ar fi trebuit sa fie!
Intalnirea din Chisinau a culminat cu o seara petrecuta intr-un climat intim si relaxant intr-un restaurant frumos din orasul vechi - Grill House! (str. Armeneasca 24).
Restaurantul este micut, numele iti indica ca cele mai bune bucate sunt cele preparate la gratar, dar au in meniu si mancaruri altfel preparate...
Ambianta placuta este intretinuta de o mica formatie de jazz (pian, contrabas, tobe), deasemenea de miscarea discreta si prompta a ospatarilor (un amanunt de care imi dau seama acum: erau DOAR baieti!!! ). Exista si un semineu, dar nu stiu daca doar de decor sau cateodata chiar arde ceva in el!
Servirea a fost buna, macarea deasemenea! Preturile la mancare au fost bune, in schimb la bautura au sarit calul...
Am fost placut surprins de dispozitivul de stors lamaia: asa ceva nu am intalnit nicaieri in RO! O alta idee frumoasa este aducerea frigaruilor pe o "sabie"!!!
Pozele sunt modeste doarece am folosit un telefon...
Din experienta mea pe acele meleaguri, va pot spune ca la capitolul servire, bucate, cazare moldovenii sunt cu doi pasi inaintea romanilor...
PS: m-am hotarat sa trec alte detalii despre restaurant la poze, pentru o mai buna exprimare (chiar si vizuala)!
Trimis de gushpi in 26.02.10 15:20:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în REP. MOLDOVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gushpi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Incerc sa-mi inchipui formatia cantand si la ambianta creata de ea, pentru care-ti dau un vot!
jazz la vinul rosu potrivit fripturii, jazz impreuna cu o lumina ambietala potrivit aleasa... frumos!
Ce preturi au moldovenii la Grill House ?
Este mai scump in comparatie cu Romania?
Votat pt frigaruile aduse pe sabie....
Preturile, in toata Moldova, nu numai la acel restaurant, sunt EXACT la fel de mari ca-n Romania!!!
Este un paradox tipic "romanesc"; chiar daca salariile sunt la jumatate decat in RO, chiar daca au 26% somaj, chiar daca jumatate din forta de munca e-n strainatate, preturile la mancare sunt identice cu cele din RO!!!
Amintiti-va timpul cand RO nu era-n UE, iar Ungaria era deja in Schengen: cine mergea sa cumpere mancare in HU??? ROMANIIIIIIIIII !!!!!!!!!
- Jan.2023 [Restaurant Capitoles Park] Revelion la Capitoles Park, Chișinău, sau, cum să torni seu în carne grasă — scris în 24.11.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Nov.2019 [Andy’s Pizza / Pușkin] Andy’s Pizza – o optiune buna in Chisinau — scris în 20.11.19 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Mar.2019 [Restaurant La Taifas] Singur La Taifas — scris în 18.03.19 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 [Restaurant Andy's Pizza / Gr Vieru] Mâncare ca la mama acasă (2): Andy's Pizza, Chișinău — scris în 06.11.17 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2017 [Pegas Terrace & Restaurant] Restaurantul Pegas 24/7 — scris în 24.07.17 de Slavic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 [Restaurant Torro Grill] Excelent la Torro Grill — scris în 14.04.17 de Dan&Ema din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 [Restaurant Cafe Propaganda] Superb, incitant - Cafe Propaganda — scris în 20.09.14 de romeodorian din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ