ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.04.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 22.04.12
STATUS: TITAN
LUNA
APR-2017
prieteni
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Excelent la Torro Grill

TIPĂREȘTE URM de aici

Adresa

In Chisinau. La intrarea in Parcul Riscana-Ciocana, dinspre strada Nicolae Dimo. Daca as fi fost pe la inceputurile mele pe AFA as mai fi scris cateva randuri telegrafice, gen excelent, delicious, servicii ireprosabile, ospitalitate, as fi notat cu 10 si punct.

Acum cica sunt specialist gourmand AFA inobilat recent de Cornel admin. :) Promit sa dau burta jos pana la jubiliara intalnire AFA, ca sa beneficieze si alti potentiali candidate la acest titlu onorific…

Tot la “”adresa”” am sa punctez si cea a paginii lor de internet www.torrogrill. md. Pe mine nu ma ajuta, dar unii dintre Dumneavoastra poate stapaniti limba rusa.

Catre / in restaurant

Denumirea completa a restaurantului este Torro Grill Steak Hose Beer & Wine. Chiar la intrarea in parc ne intampina un panou imens din lemn, cu litere pe care si eu le pot citi fara ochelari, ba si de la 100 metri distanta: TORRO GRILL. Restaurantul este situat imediat in dreapta aleii parcului care coboara in trepte pana la lac.

Daca pe pagina lor de net nu pot intelege nimic desi o fi ea prezentabila, dar depaseste nivelul meu lingvistico – intelectual, inscripttile mari si clare de pe restaurant revin in spectrul cunostintelor mele, astfel ca afla ca acest loc functioneaza “”since 2012”” si ca pe langa fel e fel produse din carne se mai poate servi bere si vin. MI se pare deci limpede: carne, bere si vin, nu au cum sa lipseasca. Pana aici nimic special, veti spune….

Pentru vremurile calde, exista o terasa in aer liber, unde am avut placerea sa mananc la primul meu popas culinar aici, anul trecut. Avantaj aer curat, operatiuni de clatire a ochilor.

Tura asta, desi batea spre un 15 grade Celsius, dar seara fiind, am ales sa luam loc inauntru. Unica optiune.

La interior sa tot fi fost vreo 100 locuri amplasate la mese din lemn, solide, toate de culoare bruna inchis. Scaune in lemn sau capitonate, ba si unele canapele confortabile exista. Mese de 4, de 6, si bineinteles cu optiunea de a organiza si mese festive mari. O asemenea chermeza era in desfasurare la o masa lunga situata jumatatre de nivel mai jos, cu vedere la lac.

Locul straluceste de curatenie si ordine. Interiorul este simplu si spectaculos! Un perete din caramida aparenta vopsita, reclame si mesaje cu litere mari, in alta limba, imagini sugestice, poze flori. Frumos, ca in strainatate!

Meniul

Meniul este total. Oferta de carnaraie este consistenta. Toate portiile arata impecabil. Se pune pret pe aseazare in farfurie, pe aspect. :) E bine ca nu se limiteaza la aspect, insa. Daca trecem la level 2, mirosul, aromele, :)) veti dori sa stagnati ceva timp la acest nivel, dar pana la urma veti ceda provocarii si veti alege sa treceti la nivelul 3: gustul. Pofta buna! :P :P :P

Dar ce mancam? Eu pot recomanda cu maxima convingere atat ce am comandat la prima vizita cat si ce am comandat zilele trecute: steak de vita, respectiv coaste de berbecut. :P Amble cu garnituri delicioase. Eu am ales la berbecut niste cartofi initial prajiti apoi inabusiti, moi, deliciosi, printre care se gaseau bucati consistente de hribi. Sosurile de servesc separat si se adauga dupa gust.

Cele doua recomandari de mai sus au venit din partea gazdelor, berbecutul fie spus, nici nu era inclus in meniul bogat din cartea de bucate, dar probabil era in voga acum in preajma Sarbatorilor de Sf. Pasti. Din punct de vedere lichid, am consumat un vin moldovenesc pe care il apreciez in mod deosebit Rara Neagra. :D

Si cand am crezut ca trag pe dreapta la desert si cafele, nefiind amator si nici profesionist in aceste genuri :) , am fost surprins invitat fiind la level 4: ceai de catina. Adus intr-un recipient prezentabil, cu un aspect provocator, un miros de vis si un gust de dulceata acrisoara, lichida, a fost delicios. Cica se face din dulceata de catina inflitratta in apa fierbinte! L-am sevit in cantitate de 2 cesti, fara zahar, prima portie pe nerasuflate. :P :P :P

Serviciile

In acest local va veti bucura de servicii exceptionale. Un personal foarte bien scolit. De la tinuta lor impecabila, vorba dulce moldoveneasca (sau pentru cine adora rusa, nu stiu), explicatii, recomandari, amabilitate, serviabilitate, ospitalitate, totul ok. TIneri, frumosi, zambitori si cu freza impecabila, asta pentru doamne si domnisoare. Nota 10 plus!

Cat costa? Habar n-am, ca asta tine tot de ospitalitatea moldoveneasca…. :D

Incheiere si revenire

Daca as fi publicat acest articol cu cativa ani in urma cand eram novice pe AFA as fi scris cam asa: Am avut de doua ori placerea sa mananc la Torro Grill. Prima data a fost foarte bine, a doua oara a fost excelent. Nota 10. Inca niste randuri, fara poze si cam atat. :(

Whatever! Un loc minunat pe care nu trebuie sa il ratati in Chisinau. :P :*

Adevarul este ca am incercat atatea “”mancatorii”” in Chisinau si pana acum nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Eu voi reveni la Torro Grill! Incercati si Dumneavoastra!

Numai de bine, sa aveti Sf. Sarbatori de Pasti linistite alaturi de cei dragi, sa aveti masa bogata, sa nu lipseasca mielul, stufatul, drobul, vinul rosu, iar daca aveti alte optiuni si gusturi, feel free!

Va pup! :* :* :*


[fb]
---
Trimis de Dan&Ema in 14.04.17 08:39:18
Validat / Publicat: 14.04.17 09:09:36
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în REP. MOLDOVA.

VIZUALIZĂRI: 2568 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 coaste de berbecut cu sos si garnitura de cartofi si ciuperci - un deliciu
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 34850 PMA (din 39 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

12 ecouri scrise, până acum

Zoazore
[14.04.17 09:20:22]
»

@Dan&Ema: Bine că nu ești începător, năi Dane, măi! Că me-ai fi văduvit de frumoasele tale explicații la care eu, citindu-le, mi-am făcut o omletă, să nu mor degeaba p-aici!

Ceaiul de cătină e bun și pentru răceală, și pentru creșterea imunității!

mishu
[14.04.17 09:21:19]
»

@Dan&Ema: Sa zicem Start vot! si apoi sa comentam. Cred ca titlul acordat de Cornel ti s-a urcat la cap si cred ca am sa fac si o propunere pentru urmatoarea ocazie cu care vor fi aduse modificari in regulament. Asa cum avem atentionarea de articol de interes asa sa existe pentru acest tip de articol ca al tau avertizarea:

"A se lectura pe raspunderea cititorului, nu ne asumam nici o responsabilitate in caz de cosmaruri, pofte ce trebuie potolite si altele de acest gen"

Pot sa spun ca nu mi-a placut? Da , dar nu ar fi corect, astfel incat spun:

Felicitari, votat cu mare placere!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
mishu
[14.04.17 09:23:32]
»

@Zoazore: Sa-nteleg ca esti acasa? Pai nu este corect, sau aveti bucatarie dotata la serviciu in functie de poftele salariatilor?

Zoazore
[14.04.17 10:31:50]
»

@mishu: Acasă, ne pregătim de plecare la Brăila.

Dan&EmaAUTOR REVIEW
[14.04.17 16:20:19]
»

@Zoazore:

E bun ceaiul de catina la raceala, te si constipa, am mai aflat astazi de la mama mea, dar e tare bun si daca nu esti racit.

Prezentarea lui in acea cana care se vede in poza a fost si ea pe masura gustului de exceptie. Am intekes ca ar fi facut din dulceata de catina, ceea ce combina gustul acrisor bine al catinei cu cel al dulcetei si rezulta o combinatie de nu ii mai trebuie nici zahar, nici miere.

Deoesebit! De bun!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[14.04.17 16:26:31]
»

@mishu:

"A se lectura pe raspunderea cititorului, nu ne asumam nici o responsabilitate in caz de cosmaruri, pofte ce trebuie potolite si altele de acest gen"

Sunt de acord sa scoatem in evidenta acest avertisment, pana la noi modificari ale regulamentului AFA.

Sa va povestesc ce minunatii am consumat cu @crismis la o mancatorie europeana made in Galati o zi mai apoi? Am sa ma abtin o perioada, cu scrisul, nu cu mancatul .

Suntem de acord si sa se retraga premiul daca nu voi fi in stare sa va stranesc pofte, dar si sa se umple cupa cu inghetata sau palinka daca imi reuseste!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[14.04.17 16:31:42]
»

@Zoazore:

Ieri am trecut prin Braila si eram atat de fullllll dupa scurta delegatie la Chisinau si Galati, ca am spus adevarul unui partener de afaceri de m-a invitat sa servim dejunul, si anume ca eu la pranz nu mananc. Stiu ca e nesanatos, dar nesanatos sunt oricum.

Dar vine ocazia sa povestesc si despre Braila; nu stiu cand, dar vine. Iar despre Braila am ca documentatie un mega atlas, numai timp sa am sa il citesc si apoi sa vizitez asa cum se cuvine portul dunarean unde inca mai gasesti greci. Sau?

Oricum referitor la mancatorii din Braila, te consult, si poate ne intalnim la un clinchet de furculite si cutite in... Braila.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
elviramvio
[14.04.17 21:11:47]
»

@Dan&Ema:

La mine a trecut fara urmari grave articolul tau pentru simplul motiv ca l-am citit intr-un restaurant. Acum chiar ma gandesc de n-ar fi bine sa lecturez articolele voastre despre bucate si farfurii pline doar la astfel de locatii! Voi cugeta si voi face oferta platitorului!

Cu catina ai aflat bine. de mergi la Cetațuia prin septembrie - octombrie iti iei si catina proapata, de munte (de la rudari) si o pui la congelat pentru copii.

Sarbatori cu bine si veselie!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[14.04.17 21:29:52]
»

@elviramvio:

De la mancare sibrestaurante, iar ajungem la Cetatuia si din nou la mancare, adica la catina. Am mai vazut catina la vanzatori ambulanti. Arata bine si pasta de catina, la gust am aflat ca e tare greu de suportat. Dar poate fi materie prima pentru ceai.

Se vede ca a aparaut inca o motivatie sa ajung la Cetatuia.

Multimesc de lectura.

Sarbatori linistite de Sf. Pasti!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Zoazore
[14.04.17 21:33:29]
»

@Dan&Ema: Danutule drag, la Braila tre' sa spui cand (in we sa fie) sa pot ajunge si eu. Dar doar in we. Daca n-o fi sa fie, iei legatura cu nenea @Mitica49, om de toata nadejdea,

brailean de Buzau (ca si @crismis, galateanca de Ploiesti!).

Dac-ar fi vara, sa mergem pe faleza... Vorbim!

Astept sa citesc unde-ai fost cu @crismis, ca io dau inghetata!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&EmaAUTOR REVIEW
[14.04.17 21:40:40]
»

@Zoazore:

Nu spui unde am fost la Galati ca m-a luat valu' pe Dunare mancand. Si m-am intalnit cu pestele in... burta mea.

Cu w/e e mai greu la BR. Cu inghetata nu ma grabesc sa nu fac galci. Transform inghetata in bere.

Sarbatori linistite de Sf. Pasti!

Zoazore
[14.04.17 23:20:28]
»

@Dan&Ema: OK!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Dan&Ema, elviramvio, mishu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Chişinău?:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.05151104927063 sec
    ecranul dvs: 1 x 1