Restaurantul hotelului Roata (4 stele)
Am fost doar la restaurant, mincare excelenta, servire foarte buna, amabililtate desi sezonul de ski era depasit de caldura de afara (doar 2 pirtii deschise care s-au si inchis la sfirsitul perioadei). Revin cu placere
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gili); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
gili: hotelul este intr-adevar clasificat oficial la 5 stele, sau este o greseala?
Evident ca in titlul review-ului ai scris 4 stele.
Dar la definirea pensiunii pe site ai lasat optiunea cu nr de stele/margarete pe valoarea 5 (valoarea implicita, afsata din start pentru a putea fi modificata) -- de asta am intrebat.
Voi modifica clasificarea la 4 margarete, + ma mai documentez.
Mutat la rubrica "Restaurante Cavnic" , odata cu definirea acesteia pe site.
@gili: Hotel Restaurant Roata din Cavnic are 3 stele!
- Jan.2020 [Restaurant hotel Roata] Restaurantul Hotelului Roata, Cavnic — scris în 28.01.20 de Mina12 din ROGOZ DE BELIU [AR] - nu recomandă
- Jan.2020 [Restaurant Hanul Lu Cobâlă [Budești]] Hanul lui Cobâlă — scris în 28.01.20 de Mina12 din ROGOZ DE BELIU [AR] - RECOMANDĂ
- Jan.2020 [Restaurant Hanul Lu Cobâlă [Budești]] Hanul lui Cobala — scris în 13.01.20 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2015 [Restaurant pensiunea Elisabeta] Revelion esuat la Pensiunea Elisabeta — scris în 08.01.15 de zial din BAIA MARE
- Aug.2012 [Restaurant hotel SuperSki Roata] Produse culinare delicioase - Restaurant Hotel Super Ski — scris în 22.05.13 de baby eyes din ORășTIE [HD] - RECOMANDĂ