Pizzeria restaurant Țiți
Ultimul loc in care am fost in concediu în Maramureș a fost pizzeria restaurant Țiți pe lângă care am trecut în fiecare zi intorcindu-ne din excursiile noastre.
Pizzeria Țiți se afla la iesire din Borșa pe partea dreaptă venind dinspre Vișeu de Sus foarte aproape de o păstrăvărie de unde am și cumparat păstrăv. Soția mea se tot amuza ???? spunându-i că vreau neaparat să ajungem și la Pizzeriea ȚIȚI.
Pe lângă restaurant este si pensiunea Țiți unde sunt și locuri de cazare.
Pensiunea restaurant are o parcare foarte mare unde găsești loc oricând, nu ai probleme cu parcarea.
Noi am stat la terasă și după ce am studiat meniul am fost serviți foarte repede, pizza este făcută pe vatră și a fost foarte bună. Anexez foto cu meniul, foarte multe feluri de pizza.
Recomand cu încredere pizzeria restaurant ȚIȚI. Vacanțe foarte faine tuturor!
despre SERVICII
Chelnerița foarte amabilă, respecta toate masurile sanitare.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Exista dezinfectant de mâini la fiecare masă.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
De la terasă puteai admira peisaje Maramureșului.
Trimis de nelu73 in 06.08.20 08:36:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BORŞA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nelu73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@nelu73: Ați fost atât de aproape de păstrăvărie și voi ați optat pentru pizza? Eu sunt ahtiată după pește (nu și după fructele de mare) și de aceea nu ratez nici o păstrăvărie, nici un loc la Dunăre unde aș putea comanda un crap cu mămăliguță și usturoi. Pizza, oricât de bine făcută ar fi, o am în orice oraș. Chiar lângă locuința mea, există o pizzerie bună care face și livrări și domiciliu. Nici nu mai trebuie să mă ostenesc să merg în oraș.
Oricum ar fi, vă felicit pentru periplul în Maramureș pe care mi-l doresc și eu foarte mult. Oriunde ați fi mâncat și orice ați fi mâncat, să vă fie de bine și… la cât mai multe călătorii frumoase!
@iulianic: Mulțumesc ca a-ți parcurs rewievul meu. Pastravaria de care am spus era crescatorie de păstrăvi nu restaurant, dar am cumparat pastrav de aici la intoarcerea spre casă. Nici eu nu ratez peștele și fructele de mare pe unde merg. La hotelul Roman unde am fost cazați am mâncat tot ce au avut in meniu pește de mai multe feluri și fructe de mare. O zi bună va doresc!
- Apr.2022 [Bistro / Terasa Aloha] Experiența surprinzător de plăcută — scris în 23.04.22 de fb124299 din IAşI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 [Restaurant Viva] Bar Restaurant Viva, din Borșa, Maramureș — scris în 07.06.18 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Sep.2016 [Restaurant Viva] Restaurant-bar Viva — scris în 31.07.17 de leviescsilla din TARGU MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2016 [Pizzeria Țiți] Hai la Ţiţi! — scris în 14.11.16 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2016 [Restaurant pizzerie 2 Păuni] Restaurant - Pizzerie Doi Pauni — scris în 11.08.16 de andromeda din BUCURESTI - RECOMANDĂ