Recomand cu multa plăcere acest hotel, situat la circa 50 de m. de plaja, cazare confortabila in studio cu vedere la mare, mobilier nou modern,
mic dejun copios,
angajați tineri și foarte politicosi,
sezlonguri incluse în preț pe plaja hotelului,
parcare,
curățenie,
chiar nu regret că am ales acest hotel pe litoralul romanesc deși inițial eram hotărît să plec ca în fiecare vară (din 2008 incepind) fie în Antalya-Alanya, fie în Nessebar/Nisipuri.
In restaurantul hotelului, se poate servi prinzul și cina contra cost, preturile sunt ok, meniul bogat și diversificat, mincarea gustoasă, ospătarii tineri și amabili, chiar am fost plăcut impresionați și cu siguranță vom reveni la acest hotel.
Ca o recomandare pentru managerul hotelului ar fi totuși utila o piscină.
Nu am de făcut nici o remarcă negativă.
Trimis de Tsunami in 09.09.19 19:14:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tsunami); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 89&ridAnt=96602
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Aug.2022 O vacanta cu de toate — scris în 15.09.22 de AdrianP. din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Sejur frumos, hotel curat si ingrijit — scris în 08.09.22 de Andra3883 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu reusit — scris în 20.08.22 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Tomis - foarte bine! — scris în 19.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2022 La Tomis, cu un pas înainte de startul sezonului estival 2022 — scris în 26.06.22 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Omul care poate strica locul — scris în 02.08.21 de florinel32 din CARANSEBES [CS] - nu recomandă
- Aug.2019 Concediu placut — scris în 09.09.19 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ