Q&A Tomis Hotel

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Tomis Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Unde se mananca ieftin si bine in zona Tomis? trimisă de: mcond2001 - în [07.07.14 13:14:29]

    Voi merge cu cei 2 copii mici in 15-21 iulie si vreau sa stiu daca gasesc prin zona terase/restaurante ieftine si cu mancare buna pt copii. Cam tripla are baie cu cada sau cu dus? E tot asa de mica ca la dubla? Care ati mancat la hotel, cam care sunt preturile, la ciorbe si felul 2 de ex? Merci mult pt raspunsuri!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2537

    Galagia de la cluburitrimisă de: Dorotea - în [17.02.14 21:50:39]

    Se aude galagia de la cluburi aici?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2157

    Unde se mananca bine in zona h. Tomis? trimisă de: justblue - în [23.05.13 15:03:46]

    Buna! Noi avem cazare la hotel Tomis doar cu mic dejun. Ce terase, restaurante ok raport calitate/pret mi-ati recomanda in zona hotelului Tomis? Multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2068

    Locuri de luat masa in apropierea hoteluluitrimisă de: cris1982 - în [14.05.13 10:54:48]

    Buna ziua, In cazul in care nu ne place mancarea de la hotel, ce restaurante/terase/autoserviri exista in apropierea hotelului? Si pe care anume le recomandati? Ma intereseaza in special pentru pranz, pentru ca venim obositi de la plaja si ne-ar fi greu sa ne deplasam prea mult. In principiu, ar fi ideal sa fim multumiti de mancarea de la restaurantul hotelului, dar este bine de stiut daca exista si alternative in apropiere. Seara oricum vom iesi la plimbare prin statiune, asa ca nu va fi problema sa gasim terase cu mancare buna. Ce alte terase/autoserviri recomandati pentru masa de seara prin statiune?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2930

    Intrebaretrimisă de: latikka* - în [29.07.12 12:40:00]

    Buna ziua! As dori sa stiu daca la biletele care au incluse bonuri valorice ( fisa cont) , acestea se pot utiliza si la terasa amenajata pe plaja. Multumesc, anticipat.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1974

    A stat cineva in camera tripla?trimisă de: maruska1208 - în [28.06.12 15:52:16]

    Buna, as dori sa stiu daca a avut cineva loc in camera tripla la etaj, si daca da, unde anume au vedere aceste camere? Dintre familiile cu copii, poate sa-mi spuna cineva daca a primit pat suplimentar in camera dubla? Acel pat suplimentar e de fapt fotoliu extensibil? Multumesc pt. raspuns! O vara frumoasa tuturor!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2165

    Sezlongurile erau suficiente ?trimisă de: diabv* - în [22.06.12 08:56:45]

    Buna, duminica ne cazam si noi la Tomis si ma intrebam daca trebuie sa te scoli cu noaptea in cap sa-ti ocupi sezlong la plaja. De micul dejun ai fost multumita?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2174

    Exista parcare?trimisă de: mimi - în [12.06.12 18:29:41]

    Hotelul tomis din mamaia are parcare proprie? Cat costa parcarea pe zi?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2141

    Informatii Hotel Tomis, Mamaiatrimisă de: erikatimea - în [31.07.11 09:52:49]

    La sfarsitul lunii august vom petrece un sejur de 5 zile, cu doi copii de 4 si 6 ani, la Hotel Tomis din Mamaia. La ce sa ne asteptam referitor la parcare? (Venind de la o distanta mare cu masina proprie, am dori sa avem loc de parcare cat de cat asigurat.) Care e treaba cu sezlongurile de pe plaja proprie? Sunt probleme de ocupare? Se merge dis-de dimineata sa le ocupam, sa avem locuri? Ce preturi au la beach-bar pe plaja? Cu multumiri, T. Erika Timea
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3126

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Tomis Hotel
    pagină generată în 0.02739405632019 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]