Buna ziua, am fost acolo in perioada 14-21 iulie 2018, eu, nevasta si fetita de 5 ani.
Referitor strict la partea de cazare si serviciile oferite in cadrul hotelului, toate au fost fara repros (curatenie, discretie, camera placuta, personal amabil, atmosfera decenta, loc parcare, plaja ok, sezlonguri asigurate, restaurantul si terasa foarte placute, iar mancarea grozava, de fiecare data am servit alt fel de preparate, si foarte important si preturi rezonabile, in comparatie cu alte localuri, terase, restaurante etc cu pretentii din statiune).
Am fost cazat la etajul 3 cu vedere catre mare, foarte frumoasa privelistea, mai ales rasaritul, nu m-a deranjat zgomotul din weekend, dar si partea din spate e ok, nu m-ar deranja cazarea nici acolo, vedere catre lac Siutghiol.
In concluzie, as reveni cu drag acolo, am avut parte de un sejur frumos, fara incidente sau alte neplaceri in cadrul hotelului.
Hotelul are 3 stele si le merita pe toate.
Felicitari pt implicarea personalului si celor care se ocupa de management si detalii, si succes in continuare!
Concediu placut turistilor care urmeaza, sper sa va fi fost de folos!
Cu stima!
Trimis de Marius traveler in 01.08.18 21:46:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Hotel Parc Mamaia, Hotel Olimpic Jupiter, Cheile Gradistei Brasov, Hotel Ramada Pitesti, Hotel Szeifert Sovata
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marius traveler); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Marius traveler: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Marius traveler: buna ziua. imi puteti spune cat a fost costul total al sejurului? intreb pentru ca noi nu am mai fost pe litoralul romanesc de peste 10 ani... in bilet ati avut inclus doar micul dejun? pentru celelalte mese se platea? sezlongurile erau suficiente? multumesc.
@yuliansch: Scuze de intarziere, pret bilet:3100 lei (de la [***], poate la altele difera)), doar mic dejun, sezlonguri suficiente (oncluse in pret), cine vrea langa mare, trebuie sa ocupe cat mai de dimineata.
@Marius traveler:
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Buna ziua... in cazul in care am dori doar mic dejun... avem posibilitati pentru masa? adica... voi fi doar eu cu baiatul si mi se pare multa mancare in ce ne dau ei (bonuri valorice)... sau bonurile se pot folosi si seara...
- Aug.2022 O vacanta cu de toate — scris în 15.09.22 de AdrianP. din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Sejur frumos, hotel curat si ingrijit — scris în 08.09.22 de Andra3883 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu reusit — scris în 20.08.22 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Tomis - foarte bine! — scris în 19.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2022 La Tomis, cu un pas înainte de startul sezonului estival 2022 — scris în 26.06.22 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Omul care poate strica locul — scris în 02.08.21 de florinel32 din CARANSEBES [CS] - nu recomandă
- Sep.2019 Un hotel de nota 9-10 — scris în 09.09.19 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ