Impresii dupa 5 zile petrecute la Tomis in iulie 2014
Parti bune:
- pozitionarea hotelului in statiunea mamaia (aproape de telegondola, esplanada cazino, esplanada de la Yaki) -foarte aproape de plaja
- camere foarte curate
- curatenia se face zilnic in camera
- sezlong gratis (2/camera)
- mic dejun proaspat (mai trebuie variat)
- preturi mici la bautura de la bar
- amabilitatea cameriste, ospatari
Parti proaste:
- camere mici
- parcarea neincapatoare
- parcul de joaca pentru copii slab amenajat
- parcul verde din fata hotelului neamenajat
- la plecare receptionera nu te intreaba nimic despre sejurul pe care l-ai avut; devii "diverse".
- comportamentul si limbajul obraznic, agresiv al "baietilor " de la sezlonguri; se cred un fel de Dumnezei pe plaja; in schimb pentru 5-10 lei devin mielusei si foarte amabili inchiriind sezlonguri si oamenilor din afara hotelului carora le cauta loc in fata, le aduc saltelute samd. Intrebarea e daca patronul nu stie de comportamentul lor sau stie si il tolereaza; in ambele cazuri e la fel de suparator si te face sa nu mai revii.
Trimis de gabriel2014 in 31.07.14 12:41:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabriel2014); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gabriel2014: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
În altă ordine de idei, te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
Ai putea sa ne spui cat ai platit pe sejur?
Uite, o sa-ti povestesc o faza cu sezlongurile din Grecia. La hotelul unde am stat, sezlongurile de la plaja erau fireste gratuite pentru noi. Intr-o zi au venit la noi niste rude si am intrebat daca ar putea sa stea cu noi, contra cost. Stii care a fost reactia imediata a "baiatului"? Si-a sunat sefii de la receptie si a intrebat daca se poate. Raspunsul a fost afirmativ, da au putut sta cu noi si tot gratis.
Spun asta ca sa se inteleaga ca exista o disciplina si un respect pentru turisti. Se pot rezolva foarte bine pentru ambele parti, daca se doreste.
Concluzia mea este ca sefii baietilor de la sezlongurile de pe plaja voastra stiau foarte bine ca se practica "vanzarea" celor din afara.
Dar asta-i tara si metehnele noastre, sa facem ceva "ilegal" sa ne simtim mai smecheri decat restul... sa facem un banut la negru pe spatele turistului care si asa-i in concediu, nu?
Am citit undeva (nu retin sursa) ca plaja este inchiriata de alta firma decat firma care detine hotelul si asta ar fi o explicatie a atitudinii urate a baietilor cu sezlonguri.
Nu stiu daca asta este si situatia hotelului Tomis, cert este ca nu este fireasca monopolizarea plajelor, astfel incat esti obligat sa falosesti sezlongurile. Am inteles ca pe plaja sunt tablite prin care ti se interzice asezarea pe nisip a prosoapelor.
@carmen_22_09:
am platit 1550 pe 5 zile cu mic dejun
dar am platit prin martie (cu ceva reducere) la ***
PS: din pacate ultimul tau paragraf surprinde exact situatia data.
@gabriel2014: ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Aug.2022 O vacanta cu de toate — scris în 15.09.22 de AdrianP. din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Sejur frumos, hotel curat si ingrijit — scris în 08.09.22 de Andra3883 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu reusit — scris în 20.08.22 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Tomis - foarte bine! — scris în 19.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2022 La Tomis, cu un pas înainte de startul sezonului estival 2022 — scris în 26.06.22 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Omul care poate strica locul — scris în 02.08.21 de florinel32 din CARANSEBES [CS] - nu recomandă
- Sep.2019 Un hotel de nota 9-10 — scris în 09.09.19 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ