De vreo 4 ani mergem la acest hotel. Nu am ce reprosa...
Personalul tanar, foarte atent, respectuos.
Hotelul arata foarte bine. In fiecare zi se facea curatenie, se lua gunoiul si se schimba prosoapele. Camera a fost ok, cu pat matrimonial, lcd... Noi am stat si pe partea cu lacul cu un an inainte (acolo camera e putin mai mica) si pe partea cu marea.
La restaurant ce sa zic era de toate, tre sa fii prea infometat sa poti sa mananci atat (rosii, castraveti, branza, cascaval, ouaprajite, fierte, crenwursti, carnaciori, omleta, unt, gemuri de vreo 2 feluri, ceai, lapte, cereale, pepene, suc de vreo 2 -3 feluri, atat imi aduc aminte dar eu zic ca era destul). Multi isi luau si la pachet desi nu era permis si li se mai atragea atentia.
Mancarea de pranz /seara-puteai sa alegi din meniu dar era foarte multa, eu una nu puteam manca un meniu.
Plaja curata, sezlong pentru fiecare si umbrela (pt turistii de la Tomis), nu mi s a luat niciodata nimic, desi cand plecam la masa de pranz lasam prosoapele si salteaua pe plaja.
Trimis de voicu izabela in 13.06.13 12:04:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: eforie nord, costinesti, bran, sinaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (voicu izabela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@voicu izabela: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2022 O vacanta cu de toate — scris în 15.09.22 de AdrianP. din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Sejur frumos, hotel curat si ingrijit — scris în 08.09.22 de Andra3883 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu reusit — scris în 20.08.22 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Tomis - foarte bine! — scris în 19.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2022 La Tomis, cu un pas înainte de startul sezonului estival 2022 — scris în 26.06.22 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Omul care poate strica locul — scris în 02.08.21 de florinel32 din CARANSEBES [CS] - nu recomandă
- Sep.2019 Un hotel de nota 9-10 — scris în 09.09.19 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ