Salutari tuturor. Abia m-am intors din concediul de la mare, am fost la H Tomis din Mamaia intre 1-6 August 2012. Rezervarea am facut-o din timp printr-o agentie de turism.
Am ajuns la receptia hotelului cam devreme... pe la ora 11. Am anuntat sosirea noastra (familie cu un copil) si ni s-a apus sa lasam numarul de tel. la receptie si ne vor suna dupa ora 12 cand vor avea camera libera la etaj cu vedere spre mare - conform rezervarii. Ne-am plimbat putin pe faleza si pe la ora 13 si un pic ni s-a repartizat camera, etajul 3... se vedea si marea.
Camera - spatioasa, TV LCD, minibar, AC, pat matrimonial. Baia la prima vedere era cam mica, insa la primul dus am constatat ca eu - un tip la 100 de kg si 1.75 m am suficient spatiu pentru activitatile zilnice si absolut obligatorii. Cabina de dus era incapatoare, aerisita si cu apa calda non-stop.
Micul dejun - bufet a fost acelasi meniu in fiecare dimineata: fro 4 feluri de mezel + carnaciori prajiti + crenwursti + branza, cascaval, rosii, castraveti, unt, diverse sortimente de gem, pepene rosu, cafele, lapte, suc capy, oua fierte, ochi si omleta, masline, painea se putea praji instant. Era bine sa fie mai diversificat meniul, dar a fost OK si asa.
Plaja curata si intretinuta cu sezlonguri la dispozitia clientilor Tomis. Eeeei... treaba cu sezlongul sta cam nasol, daca vrei sa prinzi ceva mai in fata tre sa mergi la ora 6, altfel... stai pe randurile mai din spate. Desigur eu mergeam sa prind rasaritul si astfel rezervam si sezlonguri.
Parcarea este gratuita in limita posibilitatii si cu paza asigurata. Hotelul dispune de doua lifturi, iar holurile sunt spalate toata ziua.
Internet gratuit in raza de acoperire a hotelului, in camera, pe hol, la receptie si la terasa.
In camera se face zilnic curatenie si se schimba prosoapele si hartia igienica - BRAVO!
Masa de pranz am servit-o la terasa hotelului, un meniu diversificat si foarte bogat, iar mancarea delicioasa. Noi cheltuiam aproximativ 50-60 de lei la masa de pranz. Personalul foarte amabil... chiar daca te refuza o facea cu zambetul pe buze! Seara ieseam la plimbare si serveam pe la terasele din zona.
Tin sa va recomand sa NU serviti la terasa "LA PIZZA" de langa scena din fata cazinoului. Acolo am fost umilit in ultimul hal. Am comandat o pizza Capriciossa si ne-a adus o pizza cu blat cumparat din comert, cu boabe de porumb pe ea, iar ca mezeluri avea parizer si crenwursti... absolut oribil, plus ca nu avea nici un gust maclavaitul ala!
Revenind la cele frumoase... ne-am plimbat cu telegondola, cu trenuletul, inghetata de la terase, cart pentru copil.
A fost un concediu reusit in care m-am relaxat... mai ales dimineata pe plaja la rezervarea sezlongului, puneam castile la urechi si pana pe la 7.30 ascultam muzica de la player acompaniata de valuri.
In concluzie va recomand si cu siguranta vom reveni.
Trimis de sorrynellul in 09.08.12 14:49:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorrynellul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
P15 m-a amuzat tare.
A venit omul pe plaja imbracat in bluza de pijama si cu perna din pat. )
@cris1982: Daa, in plin sezon, sezlongurile se ocupa pana in ora 6 dimineata!
- Aug.2022 O vacanta cu de toate — scris în 15.09.22 de AdrianP. din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Sejur frumos, hotel curat si ingrijit — scris în 08.09.22 de Andra3883 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Un concediu reusit — scris în 20.08.22 de Ioan70bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Tomis - foarte bine! — scris în 19.07.22 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2022 La Tomis, cu un pas înainte de startul sezonului estival 2022 — scris în 26.06.22 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Omul care poate strica locul — scris în 02.08.21 de florinel32 din CARANSEBES [CS] - nu recomandă
- Sep.2019 Un hotel de nota 9-10 — scris în 09.09.19 de Tsunami din RM.VALCEA - RECOMANDĂ