Locatie agreabila, manager neserios
Am facut o rezervare in data de 12.05.2017, pentru o camera dubla, cu mic dejun inclus, pentru perioada 3.06.2017 - 4.06.2017. Timpul nu ne permite sa ne bucuram de intreaga mini-vacanta de Rusalii. Rezervarea s-a facut on-line, urmata fiind de raspunsul scris, prin e-mail de confirmare a rezervarii, inclusiv o discutie telefonica prin care am fost asigurat ca respectiva camera ne asteapta.
Toate bune si frumoase. Trebuie sa mentionez ca nu mi s-a solicitat nici un avans sau alta garantie. Mai fusesem acolo, cunosteam locatia si politica hotelului nu solicita avans.
Cu aproximativ o saptamana inainte de data sejurului, sunt instiintat telefonic de catre acelasi manager, ca, camera rezervata de mine nu mai exista. Am intrebat, ce inseamna aceasta, mi s-a spus ca nu a facut el rezervarea, ca nu e notat nimic in caiet, ca poate am vorbit cu altcineva, ca nu mai sunt binevenit acolo.
Am fost foarte surprins de atitudinea persoanei, am spus ca am e-mail de confirmare trimis de el si ca am facut rezervarea cu ceva rezerva de timp in urma.
Domnul, de la capatul firului, ma asigura ca rezervarea nu s-a facut si ca incearca sa-mi gaseasca, in marinimia lui, o alta camera la nu stiu ce vila, urmand sa vorbim a doua zi.
Nu m-a mai sunat nimeni, suntem in data de 1.06.2017 si domnul manager se face ca ploua.
Mai mult ca sigur ca un alt turist dorea mai multe nopti, in acea perioada la Hotel Stavilar din Sinaia si rezervarea mea ii statea ca un ghimpe in coasta. Atunci, neseriosul manager, m-a eliminat pur si simplu de pe lista cu rezervari.
Supararea mea este maxima, pentru ca puteam fi anuntat la momentul rezervarii de faptul ca o noapte la mijlocul perioadei libere da peste cap planurile hotelului si intelegeam situatia urmand sa caut altceva.
In concluzie, aveti mare grija, fiti precauti, cereti asigurari suplimentare atunci cand faceti rezervare la acest hotel, sa nu patiti ca mine si sa ramaneti cu buza umflata.
Modul neserios, in care a procedat acel om, m-a facut sa reconsider seriozitatea oamenilor. Pe viitor voi face rezervari doar prin intermediul site-urilor de specialitate.
Evitati cat, se poate, sa va incredeti in acel om!!!
Trimis de gabone in 01.06.17 21:06:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabone); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
Rog trimiteţi dovezi ale plăţii avansului — prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[.]ro.
După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările.
NB: Dacă dovezile solicitate nu sosesc, în schimb, într-un interval rezonabil de timp, review-ul îşi poate pierde premiza "scris cu bune intenţii" şi poate fi retras de pe sait.
- Sep.2016 Conditii decente, preturi corecte — scris în 13.09.16 de myk007 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Dezamagire — scris în 24.08.14 de flore2014 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Liniste si mancare buna. — scris în 01.09.13 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Sinaia... forever! — scris în 20.07.13 de Carmen-Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Venit, văzut, plăcut — scris în 18.06.12 de bose din BUCURESTI - RECOMANDĂ