Dupa trei nopti petrecute la acest Complex, am avut doua camera twin standard (cu vedere la mare). Eu am ramas cu urmatoarele pareri :
Partile bune :
- Complexul este foarte mare, iar la piscina exista diferite activitati (concursuri, dansuri, etc.)
- Restaurantul este imens, mancarea este fost foarte diversificata cu foarte multe feluri de paine, nu lipsesc fructele, plajiturile, au chiar si torturi, iar salatele sunt de nelipsit.
- Curatenia este la odinea zilea, iar intr-o zi am gasit un cosulet cu un trandafir facut din prosoape.
- Sunt multe baruri, iar de mancat gasesti la orice ora. Daca pierdeai o masa aveai ce manca de la celelalte baruri (Panninoteka, Snaks).
Partile mai putin bune :
- Fiind ultimul hotel de pe plaja, efectiv nu aveai o faleza, unde sa te plimbi in afara hotelului (doar cu masina spre centrul statiunii).
- Aminatorii nu erau bine pregatiti la spectacolele care aveau loc in fiecare seara.
- Piscina de adulti incepe de la intalimea de 1.55 m., pentru mine si cei mai scunzi ar fi fost ok sa inceapa de la 1.00-1.20 m (pentru o mai buna siguranta).
- La bauturi ar fi fost bine, daca le mai diversificau, fiindca la un momendat te plictiseai sa tot bei aceleasi bauturi cu acelasi gust.
In concluzie a fost un sejur deosebit, ne-am simtit foarte bine si am avut servici de buna calitate.
Trimis de delinyka in 21.08.15 14:53:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Glarus Hotel (NISIPURILE DE AUR) Mena Palace Hotel, Aparthotel Trakia Plaza (SUNNY BEACH)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (delinyka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.83952000 N, 27.88053000 E - CONFIRMATE
- Sep.2024 Dacă nu se renovează camerele nu mai revin vreodată — scris în 14.09.24 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2023 Neasteptat de bine — scris în 11.08.23 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Mare, soare, liniste, confort... — scris în 01.10.22 de bujo din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2022 OK — scris în 29.08.22 de Psyhoursu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Nu prea merită banii, sigur nu revin — scris în 27.06.22 de bubu2001 din AROUND - nu recomandă
- Aug.2021 Dor de Sol Luna Bay, intotdeauna e loc de mai bine si cand iubesti stii si ierti... — scris în 12.08.21 de Bunica54 din BRANESTI-ILFOV [IF] - RECOMANDĂ
- May.2021 Amintiri frumoase pe malul marii — scris în 04.07.21 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ