Ion Mihalache 319 C. O clădire din sticlă de 5 etaje, o firmă mare verticală, roșie, pe care scrie cu litere roșii " Hotel Sama ". Cîteva trepte luminate puternic de spoturile incastrate în tavanul ce acoperă terasa scărilor. Două uși mari, glisante, automate, te invită să pășești dincolo de prag unde ești întîmpinat de o domnișoară foarte amabilă la recepție.
Totul în jur este foarte curat, luminat, primitor. Completezi formularul apoi urci cu cartela camerei la nivelul la care ești cazat. 105 avea "indicativul" camera în care am stat preț de o noapte.
Camera destul de încăpătoare, pat dublu, cu toate dotările, baie cu duș (există și cu cadă, camera fiind mai mare), frigider cu două doze de suc, apă, energizant. Pe masă o cană electrică, iar lîngă ea două pliculețe de "3 în 1" și două de ceai. Cu toate că afară nu era foarte frig, în cameră calorifeul era cald, că și atmosfera din cameră. În hotel era liniște, însă din păcate era foarte greu să te odihnești (asta cel puțin lîngă "adormeau" tramvaiele care își făceau datoria din plin). Totul în cameră arăta foarte bine cu excepția unei pete mari în tavan, pe hol, semn că au fost oarece probleme și nu s-a mai definitivat retușarea. Ceea ce e "de speriat" oarecum la acest hotel, ar fi prețurile care se situează în jurul valorii de 50 de euro, însă la recepție m-i s-a adus la cunoștință că acestea ar fi "maximale".
Intrucît am plecat foarte devreme de acolo, nu am servit micul dejun, astfel că nu știu nici dacă se servește, nici cum este.
Una peste alta, Sama, este un hotel care nu trebuie ocolit dacă mergeți prin București cu probleme.
Trimis de KSV in 26.10.18 15:23:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI. A mai fost în/la: Slănic Prahova, Slănic Moldova, Vatra Dornei, Ocna Sugatag, ...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (KSV); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.46943800 N, 26.05725400 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Aug.2019 Nu recomand! — scris în 16.08.19 de JncVM din IASI - nu recomandă