BUN
Am fost atras de acest hotel datorita istoriei sale indelungate, A inceput ca hotel Parc si a tot evoluat pe parcurs,
a fost o alegere buna deoarece este aproape de gara la 5 min de urcat niste scari si este amplasat in zona centrala a statiunii.
Am ajuns la ora 13 dar din pacate abia la 15 am primit camera asa cum era chack in-ul oficial,
hotelul intrase intr-un fel de renovare cel putin pe holurile de la etaje se schimba mocheta si piese de mobilier,
ar fi indicata o schimbare a liftului care se cam bloca dar repornea dupa cateva secunde, totusi nu prea l-am folosit deoarece am avut camera la etajul 1 cu vedere la H Sinaia,
camera era spatioasa si cu un tavan foarte inalt, mobilierul destul de nou, parchetul cam vechi dar curat.
Fiind un hotel vechi baia a fost cumva improvizata facuta intr-o parte din camera, peretii erau cam slabuti si baia cam inghesuita max 1 persoana incapea, in camera sa facut curat in cele 3 zile si mereu era un miros placut inauntru.
Hotelul are 2 restaurante dar nu se poate lua masa decat separat de cazare si au preturi cam mari.
Personalul a facut tot ce era mai bine sa ne simtim bine veniti mereu ne salutau pe numele noaste si se interesau daca aveam nevoie de ceva iar la check out am putut elibera camera ceva mai tarziu.
Hotelul nu are divertisment din pacate dar am putut sa ma relaxez in liniste chiar daca era langa strada centrala.
In concluzie merita sejurul mai ales daca nu dispuneti de masina fiind aproape de gara, voi reveni!
Trimis de Teodor17 in 19.03.24 15:26:15
- Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Bulgaria, Turcia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Teodor17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2023 Excelent hotel — scris în 14.07.23 de ux129752 din TURDA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Fuuugi! — scris în 22.08.22 de ux126869 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2019 Nu recomand Hotel Rina Cerbul! — scris în 30.12.19 de Lra din CONSTANţA - nu recomandă
- Dec.2018 Sarbatorind Craciunul in hotel comunist... — scris în 08.01.19 de MagdalenaP din CONSTANţA - nu recomandă
- Aug.2018 Nu recomand Rina Cerbul din Sinaia — scris în 31.08.18 de Oancea Loren din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Un hotel frumos, decent, cu o locatie excelenta — scris în 05.08.17 de alle4295 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Un hotel bun, pret rezonabil, zona centrala — scris în 08.02.15 de Alexandru Sabau din BUCUREșTI - RECOMANDĂ