Cand spui Ramada automat spui 100% satisfactie. Indiferent de locatie lantul hotelier respecta; respecta stelele cu care se mandreste si respecta clientii care ii trec pragul pentru cazare sau la restaurant si bar.
Cel din Sibiu este amplasat chiar in centrul orasului si nici nu se putea altfel cand din capul locului s-a dorit sa fie cel mai elegant si luxos hotel din oras. Hotelul are doua parcari; una la exterior si una interioara (contara cost). Parcarea exterioara este mica, dar chiar peste drum se gasesc suficiente locuri de parcare, ce nu apartin hotelului Am stat doar doua zile si m-am simtit minunat desi nu am avut timp de sauna, de masaj sau de gimnastica. (hotelul dispune de astfel de sali unde pentru clientii hotelului accesul este gratuit).
Este elegant amenajat cu mobilier si mocheta de calitate, are multe decoratiuni care dau farmec si culoare spatiilor de discutii, de relaxare, la baruri si restaurant, chiar si in locurile de trecere. Exista camere pentru fumatori si pentru nefumatori. (trebuie desigur anuntata preferinta cand se face rezervarea sau la receptie). Stau bine la capitotul acces si securitate (intrarea in camera este pe baza de cartela, ) au detectoare de fum si alarma in caz de incendiu, televizor si internet in camera, mini bar si telefon. Lenjeria de pat, mocheta, pedelele si draperia sunt de buna calitate. La baie uscator de par si trusa de igiena personala de unica folosinta. La prima vedere hotelul ar putea fi clasificat de cinci stele, dar cu siguranta lipsesc unele detalii (poate la nr. de locuri de parcare, poate la extra servicii, poate la materialele folosite la finisaje). Este genul de locatie in care te simti foarte bine. Grupul nostru era atat de mare si de bine dispus incat nu am simtit nevoie sa ies din hotel. Aveam acolo tot confortul si nu as fi schimbat atmosfera si caldura din hotel pe frigul de afara.
Curatenia este impecabila si personalul amabil.
Exista cinci sali de conferinta cu diferite capacitati, fiecare dotata cu tot ce este necesar in asemenea situatie.
Cat am stat in oras am mancat la restaurantul hotelului. Restaurantul este a la carte si se deschide la 6. 30 pentru micul dejun, ce poate fi servit pana la 10. 00, apoi de la pranz si pana la 23. 00 cand se poate da ultima comanda. Dar pentru noi, mancarea a fost servita in regim bufet deschis, doar la cina festiva am fost serviti. Mancarea este buna si frumos prezentata si un ospatar ne-a spus ca bucatarul sef este un domn celebru si cu multe diplome obtinute …regret dar nu i-am retinut numele
De la fereastra am avut o priveliste foarte frumoasta asupra orasului.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diaura*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
"Tarifele sunt pe masura, dar exista si unele perioade in an, cu reducere de 50% (in ianuarie de ex. )."
Si ... cam cat a fost tariful ???
Nu stiu exact, de cazare s-a ocupat firma organizatoare a evenimentului. Dar asa se discuta in grup..." ca unul din motivele pentru care evenimentl a fost acum si acolo a fost pretul ".
lalena, in oct 2009 a costat 100 eur camera dubla, iar in decembrie 2009 am prins o mica reducere si a costat in jur de 80 eur. Ambele variante cu mic dejun inclus. Hotelul este impecabil... insa ii lipseste o piscina.
Norocoasa esti Diaura, acuma vad si eu cat a costat hotelul de la molko!!
- Dec.2021 Ramada Sibiu — scris în 07.12.21 de valentinag din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Decenta si respect: Hotel Ramada Sibiu — scris în 03.04.18 de MirelaV din CODLEA - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Hotel Ramada Sibiu — scris în 08.12.17 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Dezamăgire totală... — scris în 10.04.17 de TimeeaGam din BRAșOV - nu recomandă
- Dec.2016 Foarte frumos, cu o mica exceptie — scris în 13.01.17 de nclandreea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Ramada Sibiu - “Best hotel in Sibiu” — scris în 03.09.15 de RossoNerro din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Revelion 2015 la Ramada Sibiu — scris în 26.01.15 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ