RĂU
Un sejur dezamăgitor
Buna ziua!
Am ales aceasta locație la recomandarea unor prieteni care mai fuseseră acolo și erau multumiți.
despre SERVICII
Atât personalul de la Recepție, cât și cel de la curățenie sunt de o comoditate de nedescris!
despre CAMERE & COND. CAZARE
Lenjeria nu a fost schimbată nici măcar o data in 7 zile. WC-urile cred ca nu au fost dezinfectate de la începutul sezonului (sub marginea unde ar fi trebuit sa fie agățat suportul cu odorizantul era ceva ca o mâzga și multe punctulețe - bacterii de tot soiul).
Când am rugat o doamna de la întreținere sa îl curețe, a luat peria și a frecat superficial la suprafața, bineinteles fără a folosi vreo substanța dezinfectanta. I-am luat peria din mâna, i-am spus sa aducă dezinfectant și am început sa îl curat singura, timp in care ea se uita și râdea! Pe mocheta dintre paturi erau urme de voma.
Mulți dintre noi am avut enterocolita. Un copil dintr-o alta camera a vomat pe mocheta din hol și a stropit peretele. Trecând pe acolo, am rugat-o pe doamna de la curățenie sa spele. Nici o reacție!!!
A mers soțul la Recepție sa spună ca sunt multe persoane cu stare de voma, diaree, febra, durere de cap iar doamna de acolo a zis ca știe ca e problema in tot hotelul. Nu s-a luat nici o măsura. Voma de pe hol a fost curățata abia a doua zi!!!
Noi am fost un grup pe 13 persoane, dintre care 10 am avut enterocolita.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncarea era gustoasa și cât de cât variata, dar dacă nu mergeai in prima jumătate de ora de la deschiderea restaurantului nu mai găseai nici tacâmuri sau șervețele. A trebuit sa cautam și sa ne servim singuri din dulăpioarele in care erau puse. Multe farfurii erau ciobite (am găsit cioburi chiar in farfurie).
Stăteam la rând la orice minute in șir, chiar și ca sa prăjim pâinea (era unu singur prăjitor). Stăteam la rând ca la pomana la locul unde se coceau mini-croissantele și domnul de acolo dădea doar câte doua, in condițiile in care un părinte avea 2 sau mai mulți copii. Dacă îndrăzneai sa ceri mai multe, tipa și te alunga! Trebuia sa rogi pe altcineva din familie sa stea la rând ca sa mai primească doua bucăți.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Primele doua rânduri de șezlonguri erau cu taxa la all inclusive! ???? Apa și plaja curate.
Exista și un restaurant la care poți servi câte ceva. Poți ieși de acolo doar cu produse contra-cost. Ce e gratuit, trebuie servit la interior.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In apropiere se afla Aqua Mania, un loc de distracție potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulti.
Trimis de Madalina L. in 14.08.22 15:13:00
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Madalina L.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.36698700 N, 28.07222600 E - neconfirmate încă
@ux126689: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 108786&hid=8536.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux126689 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Jul.2020 Sejur reuşit — scris în 16.07.20 de calim din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Concediu plăcut la Ralitsa — scris în 11.09.19 de aleLuca din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2019 PrimaSol Ralitsa Superior De Luxe intre da si nu — scris în 03.08.19 de dan_is din IAşI - nu recomandă
- Jul.2019 ... a doua oară - dezamagitor! — scris în 01.08.19 de radar din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Ralitsa Superior (chiar) De Luxe! — scris în 22.07.19 de Cetinescu din CODLEA [BV] - RECOMANDĂ
- Sep.2018 A doua vacanţă la PrimaSol Ralitsa Superior. Trei stele 'De Luxe'! — scris în 01.06.19 de Floria din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel-mancare bune — scris în 31.08.18 de ionmC din WROCLAW - RECOMANDĂ