REZONABIL
Nici nu ne-am trezit bine în noul an 2024 ca am si plecat la drum de dimineata, pe 2 ianuarie, spre Arad deocamdata fiind primul popas din drumul nostru spre Aix en Provence, un drum strabatut la volanul unui Logan generatia 3. Un drum lung de vreo 2000 km dar cum am facut niste erori pe drum s-au mai adaugat cel putin 300 km în plus.
Prima zi a fost usoara, drumul spre Arad, folosind bucatile de autostrada, a fost usor, nu erau prea multi participanti în trafic.
Am ales acest hotel deoarece se ajunge usor în vama Nadlac, este situat pe Calea Timisorii 164 si ar fi de 3 stelute… cam palite.
Am citit recenzii si pro si contra dar fiind vorba doar de o noapte am zis ca nu ar fi asa de rau. Rezervarea a fost facuta cu o luna înainte si când am ajuns noi mai erau doar 2 camere libere, noi am platit o camera dubla cu MD 250 lei. Hotelul are doar 3 etaje, fara lift, prima camera primita a fost la etajul 2, o camera corecta, cam mica, toata în colturi, arhitectul s-a jucat cam mult cu geometria dar avea dezavantajul ca canalizarea mirosea în baie. Am solicitat prezenta receptionerei pentru a face constatarea la fata locului, a venit, s-a uitat un pic prin camera! nu a facut alte comentarii semn ca cunoaste problema, si ne-a condus la etajul 3 la o camera suita ce costa o suta în plus dar nu ne-a taxat.
Camera e compusa dintr-un hol maricel cu un cuier pentru haine si o oglinda mare alaturi, pe stânga e usa de la baie.
Patul matrimonial are lenjeria curata, tapetul din dreptul patului da o nota de eleganta, doua veioze deasupra patului. Dulapul este încastrat în perete, contine o perna si o pilota în plus pentru canapeaua de lânga fereastra usa ce da spre balconul generos. Mai este o masuta mica, dedesupt e un minifrigider gol, TV fixat pe perete, si un radiator plasat sub fereastra de lânga pat. Radiatorul are la un capat un capac ce trebuie ridicat pentru actionarea butoanelor pentru reglarea temperaturii din camera.
Baia, tonuri de verde, faianta si gresie de culoare vernil, consumabile. La început apa calda a fost ok apoi a început sa scada presiunea. Balconul e spatios cu vedere spre piscina din spatele hotelului, acum piscina e golita de apa, mai este si o terasa de vara. Paralel cu hotelul este o parcare generoasa. Exteriorul hotelului este in tonuri de verde cu tencuiala cazuta pe ici colo, ar trebui un refresh.
Sala de restaurant e mare, aici au loc si evenimente, e înca împodobita festiv. Lateral e si receptia hotelului.
Cum mai era timp pâna la cina am mers sa vizitam centrul orasului si târgul de Craciun înca deschis, am admirat teatrul Ioan Slavici, catedrala romano catolica construita între 1902-1904, cladirea frumoasa unde este primaria orasului, cladirile istorice ce o înconjoara, cladiri renovate, casute cu mâncare si produse hand made.
La hotel cina a început sa fie servita la 18.30, am cerut pui la gratar cu cartofi prajiti, salata, un pahar de vin rosu, o bere si pui cu legume sotate, total 109 lei.
Mic dejun: as putea spune ca am mâncat aperitivele ramase de la revelion! , iaurt, legume proaspete, brânzeturi, cascaval, crenvursti, jumari si omleta, cafeaua nu a excelat, am cumparat de la bar expreso doar ne astepta un drum lung.
Hotelul are plusuri si minusuri dar a fost ok pentru proximitatea de punctual vamal.
Trimis de Yolanda in 11.02.24 21:24:35
- A fost prima sa vizită/vacanță în ARAD
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yolanda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.14224280 N, 21.32086048 E - CONFIRMATE
Mutat, la reorganizare, în rubrica "President Hotel, ARAD" (deja existentă pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@webmaster: multumesc!
@Yolanda:
Are clădiri foarte frumoase Aradul, cele din centru, cel puțin!
Și camera de hotel este faină, având în vedere că este un hotel de 3*! 👌
Despre micul dejun ce să spun! În mod sigur erau aperitivele rămase de la anul nou! Asdta nu este o problemă, că și noi, acasă, mâncăm ce a mai rămas!
Felicitări pentru alegerea hotelului, pentru articol și poze! 👏
Aștept impresiile despre Aix en Provence!... și...
- Dec.2021 Nu va cazați în weekend daca doriți să va odihniți. — scris în 08.11.22 de ux127653 din BRAșOV - nu recomandă
- May.2019 President Hotel, Arad! — scris în 08.05.19 de valentinag din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Curat si linistit — scris în 19.11.12 de vaspa.kennel din ROMâNIA - RECOMANDĂ