Intr-un mic periplu transilvanean, am fost cazati o noapte la Hotel Potaissa din Turda! Am facut rezervarea cu o luna inainte, pe un site de rezervari, nu direct la hotel.
Am ajuns tarziu, pe la 7 seara, au receptie non stop, receptionera amabila, in 10 min eram cazati. Este situat fix in centrul orasului, langa statuia lui Avram Iancu!
Au parcare proprie, a costat 10 lei pe zi, chiar langa hotel, iti vedeai masina pe geam!
La intrare intr-un mic hol, au un sifonier incapator, camera rezonabila ca dimensiuni, cu LCD pe perete, un racitor care functiona foarte bine (daca era cartela pusa in suport), convector care si-a facut treaba foarte bine, avand in vedere ca au fost 28* zilele alea! Camera mochetata, curata, aspirata bine, fara praf si paienjeni, doar cu niste tantari omorati pe pereti! Am avut si balcon, nu are scaune sau ceva in el! La venire am avut si o sticla de apa plata la 0.75 izvorul minunilor, din partea hotelului!
Baie ok, curata, cu usoare urme de rugina la dus, dar nu deranjante, prosoape curate, suficiente, consumabile la fel, casca de dus, trusa din aia mica de cusut, betisoare de urechi, buretel pentru lustruit pantofii, hartie suficienta, apa calda la discretie! Singura problema este ca nu au plasa de tantari la geamul de la baie (care e foarte mare, se aeriseste foarte bine baia) si am fost invadati de tantari, am cumparat un spray de am dat in camera.
Desi hotelul era plin, nu mai aveau nicio camera libera, a fost liniste, peretii antifonati bine, nu am auzit nimic din alte camere!
Micul dejun l-am avut inclus in pretul camerei, se serveste la restaurantul de la etajul 2. Este excelent, bogat, oua fierte, cremvursti, sote de ciuperi, cascaval pane, bacon, cascaval, branza, rosii, castraveti, ardei, salam uscat, muschi file, sunca de pui, masline de mai multe feluri, icre, gogosi glazurate, croissant cu branza, cu ciocolata, fructe, paine de mai multe feluri, unt, gemuri, miere, iaurt, cereale, lapte dulce!
Aveau apa calda sa-ti faci ceai, cafea iti puteai lua de la aparat, eu nu beau, am vrut o ciocolata calda, dar asta se platea separat, 9 lei! De baut apa plata sau minerala de izvorul minunilor!
Personalul amabil, fara repros!
Isi merita banii dati, nu putini, este foarte bun pentru 1-2 nopti de cazare!
Trimis de valentinag in 24.07.19 10:02:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURDA [CJ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentinag); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2019 Totul a fost extraordinar ! — scris în 17.08.19 de Ildy N din PETROSANI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Un hotel bun — scris în 07.01.18 de Siciliano_78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2016 4 stele — scris în 11.12.16 de bianca17 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Fara dubiu, 4 stele ! — scris în 04.10.16 de umflatila din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Patru stele — scris în 05.08.16 de viki68r din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 Hotel Potaissa — scris în 19.08.12 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ