Tot am auzit de plajele astea salbatice de la nord de Navodari, asa ca atunci cand am ajuns prin zona am decis sa le vizitam. Google maps da indicatii perfecte. Exista 3 plaje apropiate, de la nord la sud: Vadu, Corbu, Midia.
Corbu si Midia se acceseaza prin Corbu, iar Vadu se acceseaza separat. Drumul catre plaja este indicat clar din soseau principala (care este foarte buna).
Toate aceste plaje fac parte din rezervatie si accesul se face doar cu permis. Acesta se poate lua si online. Noi l-am cumparat de la personalul de la fata locului (se afla intr-o masina, nu este post fix). 10 lei masina si 5 lei de persoana pt o zi. Se pot lua permise pe diferite perioade, mergand pana la 1 an.
Chiar la intrarea pe drumul catre plaja se afla o fabrica abandonata care urateste peisajul. Drumul este cu dale de beton si foarte ingust (nu incap doua masini). La un moment dat se desparte in 3: stanga catre o cherhana activa, la dreapta o cherhana care inca nu este activa si in fata plaja. La un moment dat, drumul devine foarte prost, cu multe balti si noroi.
La 1.4 km de plaja am abandonat si ne-am intors.
Trimis de oddfever in 14.05.15 15:48:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CORBU / CAPUL MIDIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oddfever); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2020 Mare, nisip, pescarusi si... tu — scris în 05.07.20 de belcinoasa din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Plaja Vadu, Rezervatia Biosferei Delta Dunarii — scris în 23.08.19 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Vadu - Plaja semisalbatica din Biosfera nesupravegheata — scris în 17.07.18 de UrsFe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Plaja noastra favorita din Romania — scris în 22.08.17 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Superb — scris în 23.08.16 de mihai1234 din MIOVENI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Plaja Vadu sau ce putem pierde... — scris în 24.05.16 de mvr din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Salvati plajele pustii! — scris în 04.09.14 de Kyandra din BUCURESTI - nu recomandă