Dupa un drum mai lung prin tara am hotarat sa facem un popas de o noapte la Govora (o zona unde nu mai fusesem de vreo 20 de ani).
Am ales Pensiunea Madalina, situata langa hotel Palace, deci usor de localizat.
Proprietarul, Dl Ciotea, un om deosebit de amabil si prietenos, ne-a oferit o camera la et. 1, cu vedere spre Hotel Palace.
Vila este o constructie noua, intrata in circuit in toamna lui 2012, cu o terasa frumoasa si un restaurant deosebit.
Mancarea este gustoasa, portiile mari, preturile decente (chiar mici, am putea spune...).
Personalul format din familia Ciotea (doamna si cei doi copii, Madalina & Radu) este foarte amabil si a avut grija sa ne simtim bine.
Fiind la inceput de drum, este normal ca unele lucruri sa nu fie, inca, puse la punct. Mai sunt multe de facut in vila si la bucatarie dar cred ca oamenii acestia inimosi merita incurajati sa mearga mai departe in domeniul in care au investit deja foarte mult. Pentru primul an de functionare a fost OK.
Turistii care considera ca investitorii romani trebuie sprijiniti ar trebui sa treaca peste micile neajunsuri, inerente inceputului, si sa se cazeze in locatii de acest gen.
Cat despre statiune... nu arata rau deloc, desi turismul balnear in Romania e in mare suferinta. Hotelul Palace e OK, hotelul Belvedere e OK, hotelul Oltenia e OK, astea fiind cele mari, dar sunt si multe pensiuni OK. Chiar era lume prin centru (ingrijit de altfel, felicitari primariei).
In concluzie, merita vizitata zona!
Trimis de severm in 15.08.13 23:25:58
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GOVORA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (severm); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2021 Un loc minunat pentru refacere — scris în 20.03.21 de MykeR din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Minunata recreere — scris în 19.09.20 de lazarcatalin din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Odihnă şi ospitalitate — scris în 08.08.20 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Un weekend frumos la pensiunea Mădălina — scris în 11.09.19 de costyy † din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Gazde minunate, ambianta placuta si o atmosfera de basm — scris în 11.12.18 de anastasia24 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O cazare decentă şi atât — scris în 03.10.18 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 La pensiune in septembrie — scris în 23.09.16 de Elena7777 din TIMIşOARA - nu recomandă