Pentru luna iulie a acestui an am organizat o excursie prin tara alaturi de familiile celor trei frati ai mei. Una dintre zonele pe care doream sa le vedem a fost si cea in care se gaseste pensiunea Pui de Urs.
Am facut rezervare din timp la un pret foarte bun... suspect de bun as zice, avand in vedere ca recomandarile de la locatie erau de nota 9.
Am ajuns seara tarziu la pensiune si fara sa mai verificam camerele (de obicei la alte locatii verificam camerele si pe urma ne cazam) am urcat cu bagajele in camere. De la intrare ne-a lovit un miros de cantina, intepator si dubios (parca de mancare arsa), miros persistent in toata pensiunea.
Camerele seamana cu cele din poze, dar la fata locului aratau ca la camin: cearceafurile cu modele pe fond altul decat alb dadeau impresia de murdare, mobilierul din pal facut parca de amatori si invechit, usile subrede.
La baie dusul este format dintr-o cadita metalica, cu urme de rugina, o baterie cu furtun pe perete si atat, fara perdea macar. La una din camere de la ultimul nivel, baia era sub mansarda... adica avea vreo 4 m lungime si 1,5 m latime. O persoana peste 1,7 m inaltime trebuia sa intre aplecat in baie... plafonul baii placat cu lambriu din lemn mirosea a mucegai.
Nu pot sa spun foarte multe detalii despre aceasta pensiune pentru ca n-am stat aici, am plecat sa ne cazam in alta parte, gasind cazare cu 30 lei mai mult pentru o camera dubla, dar incomparabila cu cea de la pensiunea Pui de Urs care se lauda cu 3 stele, dar in realitatea are doar 1.
Trimis de sorincozma67 in 03.08.17 15:20:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sorincozma67); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sorincozma67: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
”gasind cazare cu 30 lei mai mult pentru o camera dubla
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Jun.2020 Pensiunea Pui de Urs de nici o stea — scris în 29.06.20 de lorena_duta din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2017 Relaxare si odihna!!! — scris în 25.07.17 de mirelutza din PITEşTI - RECOMANDĂ