Moara Viselor este singura pensiune din Vaideeni, departe de aglomeratia, praful si galagia Horezului. Pentru 7-8 minute de mers in plus (cu masina) se merita!
Pensiunea are de o parte dealuri impadurite, iar de alta un rau, iar prin curte trece un alt paraias ce poate racori picioarele vizitatorilor.
Am fost cu 14 copii, in tabara. Pensiunea are 20 de locuri in 8 camere. Au bucatareasa proprie, ce gateste doar cu produse locale. Mancarea foarte buna!
Curtea este foarte mare, are un foisor cu gratar si un mic loc de joaca pentru copii (o trambulina si leagane).
Pornind pe jos, se pot face trasee pe dealuri si spre munte, iar in 25 de minute cu masina se ajunge la Polovragi.
Tot personalul a fost foarte primitor si recomand pensiunea, in special pentru familii.
Trimis de griga82 in 15.07.15 19:19:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HOREZU. A mai fost în/la: Maramures, Transilvania, Moldova, Valea Prahovei, Bucovina, Oltenia, Dobrogea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (griga82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX - Se confirma coordonatele.
- Oct.2016 Vacanta mult asteptata — scris în 24.10.16 de mirela craciunescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Moara viselor. De vis. — scris în 02.09.12 de george_bton* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Moara Viselor — scris în 28.08.10 de gcorneille* din BUCURESTI - RECOMANDĂ