RĂU
Am ales aceasta pensiune dupa recomandarile si recenziile citite pe AFA, booking, [... ], google si este pentru prima data cand descopar ca nu sunt reale recenziile, iar o nota de 9.5 nu inteleg cum a putut fi data pentru ce conditii am gasit acolo (poate din cauza perioadei de pandemie dar ar fi trebuit sa fie in sens pozitiv, nu negativ pentru ca ar fi avut timp sa faca curatenie generala in pensiune cu aceasta ocazie)
despre SERVICII
Au fost foarte prompti la servire dar nu au tinut cont de sugestiile noastre, nu au incercat sa gaseasca o solutie astfel incat sa nu mai serveasca cartofi prajiti cu aroma de papanasi
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera (nr 2) mica pentru 2 adulti + 2 copii dar ne-am descurcat.
Nu face de 300 lei pe noapte, exista multe alte pensiuni in zona cu 200 lei pe noapte mult mai ok de aici si dezamagirea maxima.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Din recenziile citite ma asteptam la produse traditionale si o mancare gatita foarte gustoasa, insa nu a fost nimic special. Dar sa zicem ca depinde de gusturile fiecaruia, dar macar sa fi fost bine fiarta fasolea din ciorba.
Aveai la dispozitie o bucatarie complet utilata dar noi am ales pensiunea tocmai ca ne oferea posibilitatea de a comanda mancare de la ei, altfel alegeam o pensiune fara masa si veneam pregatiti si noi.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Pensiune la strada principala, curtea nu are nici un pom, doar 6 foisoare si iarba, 2 leagane si cam atat.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Desi zona este foarte frumoasa, cand vedeai atata mizerie la pensiune nu pot spune ca te poti relaxa
Trimis de Rozi23 in 26.08.20 09:44:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FUNDATA. A mai fost în/la: Pensiunea Muntele Verde/Satic Pensiunea Green House/Dambovicioara Pensiunea EdenGreen/Predeal Pensiunea Gradina Ascunsa/Bughea de Jos Pensiunea RIM/Leresti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rozi23); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2023 Vrei super relaxare, vrei liniste si aer curat? Alege pensiunea EDERA din Fundata — scris în 30.08.23 de georgep68 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2022 Cateva zile de vis — scris în 17.01.22 de cipithek din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Un sejur minunat — scris în 07.09.20 de I.Mihai din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O pensiune de care nu ai cum sa nu te indragostesti! — scris în 08.09.20 de ux117494 din BOLDUR [TM] - RECOMANDĂ
- Aug.2020 O mare greseala — scris în 25.08.20 de a ndreea din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2020 Satisfactie totala - pensiunea EDERA Fundata — scris în 19.08.20 de gummy din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Weekend la Fundata, Pensiunea Edera! — scris în 10.08.20 de Laura???? din CODLEA [BV] - RECOMANDĂ