Asa cum am promis vin cu detalii de la pensiunea DanaCris.
Locatia este pe centura de sud a Bucurestiului la 3,4 min de soseaua Alexandriei. Cand am ajuns acolo in jurul orei 13 prima surpriza... neplacuta, rezervarea mea care a fost facuta cu o zi inainte disparuse ,,CRED CA COLEGA A UITAT SA NOTEZE ,,si nervii incepusera sa cedeze dupa aproape 4 ore de mers cu masina in conditii de iarna. Pana la urma sa gasit o camera la mansarda, dar cand am vazut-o alti nervi. Micuta, neaerisita si iz de mucegai. Dupa alte minute de negocieri, s-a gasit o camera pe gustul meu si in sfarsit mi-a mai venit inima la loc.
Minusuri: este situata chiar la soseaua de centura si ca sa iesi cu masina iti trebuie minute bune, baia micuta si cam atat.
Plusuri: ok la pret 120 ron cu mic dejun, aproape de intrarea in Bucuresti, camera dotata cam cu tot ce-i trebuie, parcare mare si supravegheata.
Totusi as mai adauga la minusuri lipsa de pregatire a personalului.
Vreau sa va mai spun ca au si o piscina intre cele 2 corpuri de caldiri.
Alin
Trimis de banal in 27.02.11 18:56:56
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (banal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 O experienta placuta si inedita — scris în 30.08.15 de popa miliana din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Danacris, o pensiune pentru oameni ocupati — scris în 17.02.11 de Qvadratvus din PIATRA NEAMț - RECOMANDĂ