Am stat numai o noapte in aceasta pensiune insa cred ca vom reveni la anul pentru ca acolo, la Vidra sunt multe de vazut si pentru ca ne-am simtit bine. Cabana este foarte bine intretinuta, curata, functionala si interesanta ca arhitectura. Este adevarat ca se mai aude lemnul cum trosneste dar asta este constructia de lemn... are dezavantajele ei.
La ultimul nivel, unde am stat noi, era cam cald ziua, insa cand este frumos afara, cine sta ziua in camera?! Seara se racorea bine de tot si te puteai odihni confortabil.
Gazdele sunt foarte amabile si volubile, desi au multa treaba. Mancarea este decenta si foarte bine gatita si ceea ce imi place este ca afiseaza de la inceput meniul zilei si preturile astfel incat nu ai surprize neplacute. Micul dejun este inclus si este tip bufet suedez.
Te intampina cu un paharel de palinca si o placinta calda, ceea ce face foarte bine calatorului obosit si flamand.
In afara de excursiile in imprejurimi (cascada) exista si alte mijloace de petrecere a timpului liber- au la subsol o sala foarte racoroasa si placuta cu mese de ping-pong si mai au si cateva pisicute jucause.
In concluzie... ne-am simtit bine si probabil vom reveni!
Trimis de morocanoasa* in 11.08.13 18:47:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (morocanoasa*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2014 Zona incantatoare, pensiune confortabila — scris în 04.08.14 de robbyy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Craiul... gust amar!! — scris în 04.09.13 de costi67 din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2012 Realitatea confirma promovarea — scris în 03.05.12 de edith simon din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Foarte multumiti ! — scris în 11.04.12 de standdupp din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Dezamagitor pentru Apuseni — scris în 10.06.12 de lauramaimi din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2010 Frumos! — scris în 04.02.11 de ioana22 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Pensiunea Craiul - situata intr-un loc de basm — scris în 31.10.13 de Tucu2009 din TIMISOARA - RECOMANDĂ