Casa din Salcami, locul unde te simti ca acasa...
Cu ocazia unei aniversari in familie am petrecut un week end minunat la Casa din Salcami. Cunosteam locatia din anul 2015, cand am vizitat-o prima data.
Prin urmare am pornit cu mic, cu mare la Polovragi.
Drumul din Bucuresti a durat vreo 4 ore, cu opririle de rigoare. Am ales varianta Pitesti, Ramnicu Valcea, mai scurta. In 2015 am venit pe Transalpina, din Sebes.
Pensiunea este situata intr-o zona superba, Cheile Oltetului, si are 8 camere si un apartament.
Camerele sunt mari, decorate rustic si au balcoane de unde se pot vedea Cheile Oltetului si Manastirea Polovragi.
Curtea este mare, cu locuri de joaca pentru copii si foisoare din lemn unde poti servi masa. Mancarea este grozava : protap, vanat, paine pe vatra, peste, friptura, deserturi delicioase.
Proprietarii sunt foarte deschisi, amabili si intelegatori.
Desi am fost un grup mare, 20 adulti si 5 copii, totul a fost perfect.
Raport calitate pret excelent. Cazare 100 lei camera pe noapte, demipensiune 65 lei de persoana pe zi.
Recomand cu drag locatia.
Trimis de Iulisor in 25.08.18 15:47:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POLOVRAGI / NOVACI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iulisor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 34&ridAnt=89010
- Mar.2021 Un loc plăcut, lângă casa nemuritorului Zamolxis — scris în 22.03.21 de Safta Radu din ROșIORI DE VEDE - RECOMANDĂ
- Aug.2020 A fost bine! — scris în 05.09.20 de sorynneagu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Recomand vacanta linistita in familie — scris în 01.07.20 de andreiutasg din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2019 Recomand — scris în 06.06.19 de Oana.P. din BRAGADIRU [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Impresii 2017 versus 2018 — scris în 22.07.18 de Aniela și Adrian din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Cazare buna intr-o zona superba! — scris în 26.08.15 de andromeda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Casa din Salcami, Polovragi — scris în 14.08.14 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ