Apartamentul in care am locuit fusese igienizat de mantuiala, geamurile tip termopan nu se inchideau etans, cabina de dus fara usa (apa se imprastia prin toata baia cand faceam dus).
Restaurantul unde am luat masa si cu alte ocazii cand am fost prin Sinaia m-a dezamagit, mancarea pe care am comandat-o nu era deloc bine facuta si destul de rece.
Concluzionand, am fost dezamagit si sincer, daca voi reveni o voi face strict pentru preparatele specific unguresti.
Trimis de dragosdn* in 22.11.10 11:24:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dragosdn*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pacat de asa o experienta negativa tocmai la Sinaia, dar dupa ce am citit review-ul mie sincer mi s-a parut ca ai dat note cam mari la servicii (95%) si cazare! cat va costat cazarea si pe unde e amplasata pensiunea?
te inteleg perfect, am mancat si eu o data acolo, aceeasi senzatie am avut-o; am vazut doar o camera iar impresia lasata a fost la fel de proasta;
Pensiunea Alex isi face o reclama agresiva in toata Sinaia. Nu e bifurcare de drumuri sau strada principala sa nu fie un indicator cu sageata spre " Alex, restaurant cu specific unguresc".
Vara asta impreuna cu niste prieteni ne-am luat dupa reclama pentru ca pofteam la un gulas de vaca asa ca la mama lui. Cum parea ca va ploua am intrat in restaurant. Era prost luminat. Dupa vreo zece minute ni s-a adus bere tinuta in camara, la gulas trebuia sa asteptam plus ca era de pui.
Am platit berea si am mers la Militari unde serviciul a fost excelent, rapid si preturi mici..
@dragosdn - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Dec.2021 Din nou la Alex — scris în 11.01.22 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Alex Sinaia — scris în 07.06.21 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Un loc liniștit, de peste timpuri — scris în 14.07.19 de cristina.eu din GALATI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Am venit, am revenit si vom mai reveni cu siguranta! — scris în 15.09.10 de Visan125 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Superba privelistea vazuta din Vila Alex — scris în 12.07.10 de dannuta din TURDA - RECOMANDĂ
- Mar.2010 O noapte de tranzit prin Sinaia — scris în 11.04.10 de Florina38* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Specific unguresc de bun gust — scris în 17.01.10 de zpedro* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ