Daca anul trecut am ramas placut impresionati, anul acesta ne-am intors dezamagiti si asta datorita faptului ca asteptarile noastre au fost prea mari.
Fiindu-le clienti al doilea an consecutiv ne gandeam ca vom primi o camera cel putin la fel de buna ca anul trecut, dar spre dezamagirea noastra am fost cazati intr-o camera minuscula cu o baie la fel de minuscula.
La receptie ni s-a spus sa asteptam vreo doua zile ca se va rezolva. Bineinteles ca nu s-a rezolvat, ne pare rau ca nu am sunat reprezentantul agentiei, una zicem noi destul de serioasa.
Constatarea mea este ca noi romanii nu suntem cei mai binevazuti clienti, chiar daca avem un comportament mai civilizat ca altii.
Ca si explicatie in hotel erau cazati un grup de sarbi sau ce or fi fost care la orice ora din zi si din noapte isi permiteau sa urle pe holul hotelului, asta pentru faptul ca la masa cheltuiau mai multi bani ca noi care aveam pensiune completa.
Chiar daca au trecut cateva luni bune, mai precis am fost in iulie, cred ca inca n-am uitat gustul amar lasat si din aceasta cauza am revenit.
Si inca ceva intrarea in mare nu mai este atat de lina ca anul trecut din cauza valurilor cred, in partea de sud a statiunii si ce este mai rau este faptul ca dejectiile de la o ferma de animale se scurgeau in mare iar atunci cand curentii le aduceau catre plaja mirosul era de nesuportat si apa marii murdara.
Imi pare rau ca in una din acele zile am intrat in apa si m-am balacit fara sa stiu ce se intampla. Asta e, altadata am sa fiu mai atenta.
Sper ca anul viitor sa pot scrie numai de bine de prin alte parti pentru ca aici nu ma mai intorc.
Trimis de moki in 10.11.17 16:33:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: tot aici
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (moki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.23823300 N, 22.58699400 E - neconfirmate încă
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 41&ridAnt=83079
- Jul.2018 Recomand cu incredere — scris în 18.11.18 de elena782 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Recomand celor cu bugete mici și mai puțin pretențioși — scris în 16.10.16 de moki din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Da chiar plăcut! — scris în 18.10.17 de moraru marian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Nesatisfacator — scris în 20.07.14 de ioan eugen din DEVA - nu recomandă
- Jul.2012 Decent, dragut si satisfacator — scris în 09.08.12 de cute_alynutzza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Sejur de criza — scris în 11.07.12 de danitm6 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Umilitor!!! — scris în 08.07.12 de z_claudiu din RESITA - nu recomandă