RĂU
Se ajunge relativ usor daca folosesti o aplicatie de navigatie, chiar si fara o aplicatie toti localnicii stiu de hotel
despre CAMERE & COND. CAZARE
Usile la balcon se manevreaza deficitar, cada de baie pete de rugina, suportul ptr para de dus nu se imperecheaza cu para de dus, dipozitivul ptr hartie igenica sofisticat dar nu functioneaza.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut rezervare ptr o camera cu mic dejun ptr doua nopti.
In prima dimineata micul dejun foarte saracacios, doua feluri de mezeluri, doua feluri de cascaval si doua feluri de oua (prajit si fiert) si un castron cu salata verde si rosii.
A doua dimineata am intrebat la receptie unde se serveste micul dejun receptionera mi a spus ca nu exista mic dejun, dupa insistente si telefoane si a facut MILA de noi si ne a spus peste o ora in bar se vor servi niste pateuri si cafea. Intr-adevar, peste o ora au sosit doua tavi de cuptor cu trei tipuri de pateuri.
Trimis de GEORGEMM in 12.06.23 09:46:41
- A fost prima sa vizită/vacanță în GOVORA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GEORGEMM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 11268&hid=14481.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Aug.2024 Plictiseala la Baile Govora — scris în 22.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2024 La Palace Hotel, acolo unde soarele se închiria cu ora — scris în 18.03.24 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Nov.2023 O vacanta perfecta — scris în 23.11.23 de Mirceab07 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Dacă doriți sa va păstrați turiștii în România, investiți în servicii, faceti-i fericiți mai întâi pe turiști. Altfel, veți pierde teren din ce în ce mai mult — scris în 15.08.22 de ux126713 din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2022 Hotel Palace, Baile Govora - Dezastru — scris în 02.08.22 de adi_dana1 din TULCEA
- Aug.2020 Hotel Palace, Baile Govora, de evitat!!! 3 stele maxim!!! — scris în 14.08.20 de alinal din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Mai bine stati acasa... — scris în 08.08.20 de rentea din BUCUREșTI - nu recomandă