ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.09.2008
AUTORUL NU ar recomanda
la PMM* = 46 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului
![](/images/printer_off_32.png)
Mizerie, Mizerie, Mizerie. Saltele ........ camere ......... Restaurant cu efect de sera in luna august. Tratament: de 4 zile nu obtineau fise de tratament ........ In aripa cu garsoniere nu cunosc situatia dar stiu ca dupa poarta se cunoaste gospodarul .......
Este un hotel bun pt. cei ce vor sa vina fara numar in camere ....... cum am spus.
## end review sc
Trimis de andreig03 in 19.09.08 04:58:51
Trimis de andreig03 in 19.09.08 04:58:51
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
Adn. FAVORIT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreig03); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor);
deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol
revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire");
AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză.
Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Ai dreptate, dupa ce am platit o poala de bani pentru o garsoniera din zona buna (de la etajul 2) care avea un mobilier invechit si o baie de mai mare rasu, nu am gasit de mancare nici la hotel nici la alte "carciumi" chiar si de 3-4 stele. O statiune de mai mare rahatu
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
nnaaee
Alte impresii din această RUBRICĂ – Oltenia Hotel:
- Aug.2023 Super relaxare și tratament — scris în 28.08.23 de ux130531 din BACăU - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Oltenia — un eșec!!! — scris în 25.08.21 de AlinaJ din TâRGU JIU - nu recomandă
- Aug.2021 Un sejur perfect — scris în 06.08.21 de StefanVilan din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Un sejur excelent!!! — scris în 02.07.21 de ux120574 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Recomand cu caldura hotel Oltenia din Baile Govora — scris în 17.06.21 de mmariams din TARGU-MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Evitati! — scris în 26.06.19 de diana201 din SLATINA [OT] - nu recomandă
- Jun.2019 Dezamagire la Hotel Oltenia, Baile Govora — scris în 07.06.19 de an_no_nim din PITEşTI - RECOMANDĂ