ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.05.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 26.03.14
STATUS: TITAN
TIMP CITIRE: 11 MIN

La restaurantul Shorley şi... o propunere de întâlnire AFA!

TIPĂREȘTE

Mă ciocoflenderilor, mă dragii mei, eu vă spun acum: Eu când vin să mănânc la Shorley e ca şi cum aş veni să mănânc acasă!

Florin Piersic

Salutare, bobor AFA-ist! Ce-aţi zice de o întâlnire AFA? Mini- maxi-, cum o ieşi, în funcţie de numărul doritorilor, însă cu siguranţă una SUPER.

Când? Vineri, 27 mai, orele 19 trecute fix. Unde? La restaurantul Shorley.

 

De ce Shorley?

Pentru că aşa mi-a venit mie... Ei, nu chiar, am motive întemeiate:

1. Pentru că se mănâncă bine şi la preţuri rezonabile.

2. Pentru că nu e aglomerat (putem rezerva terasa de la etaj) şi nu-mi place să-mi dau coate cu clienţii de la mesele învecinate.

3. Pentru că nu vom fi deranjaţi de muzici date la maximum – cei tineri să mă ierte, dar îmbătrânind am ajuns să nu mai suport decibelii emişi de staţiile care, din motive obscure, în România distorsionează orice sunet, indiferent de calitatea vocilor şi a amplificatoarelor.

De ce acum?

1. Pentru că mi-e dor de voi (inclusiv de cei pe care nu am avut plăcerea să-i cunosc personal). :)

2. Pentru că se apropie sezonul estival, când mare parte dintre noi ne vom zburătăci care încotro în concedii – ca să ne întoarcem plini de energie şi să ne deşertăm sacul cu amintiri aci, pe AFA. :) Deci o întâlnire acuşica, la sfârşit de mai, se impune!

Acestea fiind zise, rog doritorii să îmi semnaleze prin ecouri sau mesaje personale intenţia de participare până pe data de 22 mai, specificând şi numărul de persoane (am făcut rezervare, dar cu câteva zile înainte trebuie să confirm telefonic). Deocamdată vă pot spune că pentru un număr de 20-30 doritori (dacă ne vom strânge atâţia) am fost informată că durata luării comenzilor şi pregătirii mâncării va fi de circa 2 ore. Aşa că recomand să consultaţi meniul de pe site-ul lor (vă garantez că va fi o lectură plăcută!) şi să veniţi cu lecţia învăţată de acasă, respectiv să ştiţi dinainte ce veţi comanda ca să nu prelungim chinul aşteptării. Altfel nu vom putea emite pretenţii decât la un meniu fix. Şi zău că ar fi păcat! Totuşi nu vă faceţi griji şi mai ales nu vă îmbuibaţi dinainte în ideea că vi se vor lungi urechile până să vină farfuria salvatoare! Citiţi articolul şi veţi înţelege de ce.

Dragă admin. Cornel, dacă vei considera de cuviinţă, te rog inserează această înştiinţare de Mini-întâlnire AFA pe home page-ul saitului pentru o mai mare vizibilitate. Şi iarăşi, dacă vei considera de cuviinţă, mută articolul de la rubrica “Restaurante, terase bucureştene” în sferele înalte şi rarefiate ale Zstratosferei.

Bun, acum că ne-am lămurit cu treaba cu întâlnirea AFA, vă mai spun că impresiile ce urmează sunt foarte proaspete, fiind culese la o întâlnire din 13 mai a. c. cu câţiva foşti colegi de şcoală generală. Nu râdeţi, că mă supăr! »:( V-am mai povestit într-un articol că m-am revăzut cu ei şi cu diriga noastră după 39 de ani de la absolvirea cu mare succes a primelor 8 clase. Da, după 39 de ani, vârstă pe care unii dintre voi nici n-aţi atins-o!

Dar să continui cu prezentarea restaurantului.

Adresa

Restaurantul Shorley este situat pe strada Economu Cezărescu nr. 50, în zona Grozăveşti-Regie, vizavi de căminele studenţeşti. Nu se află în buricul târgului, dar e la numai cinci minute de mers de staţia de metrou Grozăveşti şi staţia Podul Grozăveşti a tramvaielor 1,11,35 şi a autobuzului 105.

Strada asta se înfundă, ceea ce înseamnă că până aici nu ajung decât taxiurile sau autoturismele personale ale celor veniţi special la Shorley şi prin urmare e o arteră mai deloc circulată. Şi apropo, dacă din varii motive decideţi să veniţi cu maşina din dotare, în faţă există o parcare suficient de mare.

În drum spre Shorley se trece pe lângă un alt local foarte asemănător ca aspect – Pui de urs – despre care nu vă pot spune nimic pentru că nu i-am călcat pragul. Iar de cealaltă parte a străzii sunt nişte clădiri care cred că aparţin unor universităţi particulare. Nimic deranjant însă: linişte şi pace.

Deci care-i treaba cu Shorley ăsta?

Colegii mei de şcoală deveniţi vajnici ingineri mi-au povestit că pe acest loc se înălţa în anii ’70 o „bombă”. (Vă place cum am adus-o din condei aici, ca la prezentarea de biserici? „Actualul lăcaş de cult a fost ridicat pe vechiul amplasament al unei basilici romanice etc. etc... ” :D). O bombă frecventată (stând în picioare) de studenţii politehnici însetaţi de la instituţia de învăţământ aflată în imediata apropiere. Aşa o fi, nu poci pentru ca să-i contrazic, căci subsemnata n-a aflat de existenţa acestei mâncătorii decât pe la sfârşitul anilor ’90, cu ocazia unui botez în familie, după care am mai poposit pe strada Economu Cezărescu de încă vreo 4-5 ori. Cred că la un moment dat localul a şi fost închis o bună bucată de vreme, dar nu bag mâna în foc.

Cert este că din 1992 el poartă numele patronului – Şorlei –, dar “englezit” din raţiuni comerciale şi transformat în “Shorley”. Din câte ştiu, e un restaurant cunoscut de bucureştenii amatori de mâncare bună şi rezonabilă ca preţ. În ultimii ani proprietarul a făcut investiţii destul de substanţiale, adăugând clădirii un etaj şi reamenajând-o cu scopul de a găzdui evenimente, astfel încât acum are o capacitate totală peste 500 de locuri dispuse în cele şase saloane:

• Salonul Verde 150-250 locuri (nunţi, botezuri, evenimente de anvergură)

• Salonul Veneţian – 50-60 locuri (botezuri, cocktailuri, petreceri corporate)

• Salonul African – 60-60 locuri (botezuri, cocktailuri, petreceri corporate)

• Salonul Roşu – 25-35 locuri (zile de naştere, petreceri private)

• Salonul Alb – 25-35 locuri (zile de naştere, petreceri private)

• Salonul Aeroport – 300 locuri (nunţi, botezuri, evenimente de anvergură)

În plus, are şi două terase, la parter şi etaj, care sunt acoperite şi ferite de ploaie şi unde – evident – se poate fuma.

La întâlnirea cu scumpii mei colegi am cerut permisiunea de a fotografia în interior şi un membru al personalului m-a însoţit cu amabilitate şi mi-a descuiat uşile (după ce am rostit cuvântul magic „AFA”, de care nu numai că auzise, dar despre care mi-a declarat că este ăl mai tare sait de turism, pe care îl consultă ori de câte ori pleacă pe undeva. Asta ca să ştiţi şi voi că nu numai userii vă citesc...).

Saloanele erau închise, nu se servea decât afară, pe terase. Impresia pe care mi-au făcut-o, cu mesele strânse şi scaunele cocoţate pe dânsele (adicătelea pe mese) nu a fost prea grozavă: decorul care intenţiona să fie unul „tematic” nu prea m-a convins, dar sigur că ar fi fost altfel cu „mezanplasul” făcut. Puteţi consulta fotografiile ca să vă faceţi şi voi o idee.

Terasele în schimb mi-au plăcut mult, în primul rând din cauza spaţiilor generoase şi a distanţelor mari dintre mese, despărţite de gradene pentru o mai mare intimitate, şi în al doilea rând din cauza ghivecelor cu muşcate care creează un sentiment plăcut de bună dispoziţie. Am „vizitat” şi baia, care se află la subsol, şi certific că e mare, curată şi utilată corespunzător.

Pentru cei interesaţi, Shorley pare să se fi specializat în ultimii ani în organizarea de evenimente şi pe saitul lor puteţi afla, de pildă, că meniul „all inclusive” de nuntă porneşte de la 48 euro iar cel de botez (cu băutura clientului) de la 25 euro de persoană.

Ce mâncăm?

Ei, dragii moşului (pardon, babei), mâncarea zic eu că este punctul forte aici.

De ce?

Pentru că meniul are 52 de pagini! . :)) Nu mă credeţi? Consultaţi-l: shorleyrestaurant.ro.

Meniul acesta în versiunea printată îţi va fi prezentat şi la masă şi nu pot să nu notez cu 10+ faptul că fiecare fel de mâncare e fotografiat şi însoţit de explicaţii laborioase privind gramajul şi compoziţia (şi desigur, preţul). Convingeţi-vă singuri!

Shorley are specific românesc cu adăugiri italieneşti. Rezultatul? Multe preparate fac parte din categoria aceea care te împovărează cu kilograme şi îţi ridică până la cer colesterolul. Ceea ce nu înseamnă că cei care ţin la siluetă nu vor găsi câte ceva pe gustul lor.

Dar să spicuim din meniu.

Ciorbe: de burtă, fasole în pâine, à la grec, de văcuţă/legume/perişoare: 7-10 lei.

Gustări calde: creier măcelăresc/la capac 12,50 lei, gustare ţărănească la cuptor 29 lei, ciuperci 2,8 lei, cârnaţi 7 lei.

Salate antreu: Milanese 18 lei, Piemontese/Caesar 22 lei, Caprese 10 lei, de fructe de mare 39 lei.

Bruschette, focaccia, crostini: 7-12 lei.

Raţă: piept cu sos de vişine şi smochine sau cu legume şi sos picant 29 lei, cu sos de portocale 27 lei, turnedou 45 lei.

Pui: medalion Calabrese al forno 28 lei, piept cu mozzarella şi cherry/gorgonzola/sos de hribi şi cherry 24-26 lei, saramură de pui 35 lei, pe plită încinsă 19 lei, tochitură 20 lei.

Porc: medalion al forno 29 lei, fleică în sos Worchestershire 21 lei, şniţel/Gordon bleu 7 lei, pe plită încinsă 19 lei.

Miel: cu spanac la cuptor /la tavă 35 lei.

Vită: turnedou, Chateaubriand, medalion Calabrese, pe plită încinsă 39 lei.

Curcan: şniţel 15 lei, piept cu sos gorgonzola/mozzarella/mozzarella şi cherry 28 lei.

Produse româneşti: momiţe/frigărui de măduvioare/pizdulice (scuzaţi pardon »:)) la grătar 20 lei, tuslama 25 lei, ciolan afumat 32 lei, pomana porcului 18 lei, tigaie picantă 25 lei, mici 2,9 lei/buc., fasole cu cârnaţi 24 lei, sarmale cu mămăliguţă 18 lei, mix pastrame 25-30 lei.

Paste: 14-25 lei, la cuptor 25 lei.

Pizza: 10-19 lei.

Fructe de mare: scoici în sos de vin alb/sos provensal 25 lei, calamari fritti în sos picant 20 lei, scoici 27 lei, gamberi fritti 33 lei, spaghete cu creveţi/scoici 27-35 lei.

Organe: tochitură 17 lei, fudulii/rinichi/ficat/inimă la tigaie 15 lei.

Peşte: crap saramură/la cuptor/plachie 35 lei, păstrăv la grătar 20 lei, doradă la cuptor cu măsline şi capere 49 lei, somon la grătar 27 lei.

Salate garnitură: roşii, roşii şi castraveţi, varză roşie, varză murată, gogoşari/castraveţi muraţi 3,5-7 lei

Garnituri: cartofi natur/prăjiţi/piure/la cuptor 5 lei, sote de legume 8 lei, varză de Bruxelles 4 lei, broccoli 8 lei.

Dulciuri: clătită cu brânză dulce/dulceaţă/nutella 4 lei, papanaş 9 lei, tort Krantz 9 lei, profiterol cu gogoşi şi îngheţată 18 lei, tiramisu 10 lei, îngheţată 5,5 lei/cupa.

Ei, ce ziceţi?

Ce bem?

Lista de băuturi e şi ea consistentă:

Cafea: espresso, cappuccino, turcească 5 lei, latte 7 lei, în patru culori 10 lei, frappe 15 lei.

Răcoritoare: sucuri naturale 15 lei/500 ml, apă minerală/plată 750 ml 7,5 lei.

Bere; Ciuc halbă 5,5 lei şi Heineken 7,5 lei; bere la sticlă (inclusiv neagră şi fără alcool) Ursus, Bergenbier, Golden Brau, Staropramen, Stella Artois, Silva, Heineken, Becks, Timişoreana 5-8 lei.

Tărie: 50 ml: vodcă Stalinskaya, Absolut, Finlandia, Smirnoff 5-7,5 lei, gin Wembley 6 lei, Jagermeister 7 lei, coniac Martell, Hennessy 16 lei, palincă 10 lei, afinată şi vişinată 4 lei, ţuică 6 lei, Campari 9 lei, Martini 5 lei.

Vin: au atâtea sortimente, la preţuri care pornesc de la 25 lei/sticlă, încât mă mărginesc la a înşira câteva podgorii: Recaş, Murfatlar, Jidvei, Segarcea, Beciul Domnesc, Sâmbureşti, Cricova.

La capitolul bătură mă abţin de la comentarii pentru că nu mă pricep, dar bănuiesc că fiecare poate găsi ceva pe gustul său.

Am obosit! Vă rog să-mi daţi votul măcar pentru strădania de a scrie toate astea fără copy paste! ;)

Serviciul, preţuri, concluzii şi recomandări

Din experienţele mele (şi ale comesenilor, din ale căror farfurii nu m-am sfiit să gust, desigur pentru a vă informa pe voi în cunoştinţă de cauză!), recomand în primul rând produsele româneşti şi organele, dar şi toate preparatele pe plită încinsă: un deliciu! Despre ciorbe am citit pe forumuri că sunt nemaipomenite.

Ce am mâncat noi – eu şi colegii mei (7 persoane: 4 băieţi şi 3 fete cucuiete)? Raţă cu sos de portocale, fudulii, momiţe, măduvioară şi mici, tochitură, pui pe plită încinsă, tigaie picantă, mix de pastrame şi tortellini la cuptor. A, şi trei coşuleţe cu focaccia. Mâncarea excelentă. Ce am băut? Băieţii au luat la început câte o tărie – whiskey, palincă, ţuică şi vodcă, iar noi, fătucele, am împărţit o carafă de suc de portocale. După care s-a trecut pe vin: s-au băut trei sticle de Jidvei şi două de apă minerală. În privinţa vinului nu pot spune decât că nu m-am sculat cu durere de cap, ceea ce a fost suficient pentru mine pentru a acorda băuturii o notă bună. Un singur minus: cafeaua espresso pe care am comandat-o eu şi o colegă a fost prea slabă.

Cost total (inclusiv bacşiş): 500 lei (circa 70 lei/persoană).

Serviciul a fost destul de bun, deşi nu ne-au „deranjat” cu turnatul în pahare, aşa că ne-am servit singuri. Au compensat însă cu câte trei platouaşe cu măsline şi şorici „on the house” cu care ne-am astâmpărat foamea până la sosirea mâncării, ceea ce a durat cam trei sferturi de oră. De asta v-am spus să nu vă îmbuibaţi înainte de a veni la restaurant: până se prepară mâncarea putem să ne astâmpărăm foamea cu un platou rece, nişte măslinuţe, şorici etc.

Ce am făcut noi, vechii colegi de şcoală, la Shorley? Am mâncat şi am băut, bineînţeles că am povestit „amintiri din copilărie”, am râs de ne-am prăpădit şi ne-am veselit.

Care veselie şi la noi să fie! :*

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Carmen Ion in 15.05.16 09:00:19
Validat / Publicat: 15.05.16 09:40:53

VIZUALIZĂRI: 3133 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

48 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 Terasa de la parter.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22050 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

48 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 48
Admin
[15.05.16 09:38:54]
»

Îmi pare o idee bună, de-aş fi pe-aproape, aş veni şi eu

-

Articolul a fost setat ca PINNED, pentru o mai mare / permanentă vizibilitate în pagina 1.

Recomand ca iniţiativa să fie anunţată şi pe grupul de Facebook al mariei55.

-

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Mini-întâlniri zonale/ocazionale, ÎNTÂLNIRILE AFA" (deja existentă pe sait) - rubrică dintr-o secțiune OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC RESTRÂNS!

krisstinna
[15.05.16 10:54:19]
»

@Carmen Ion - Știi că nu votez la comandă. Felicitări pentru inițiativă, pentru veselia pe care am simțit-o în cuvintele tale, pentru un articol pe care simt că l-ai scris din suflet și cu suflet. Este o noutate pentru mine să citesc un review colorat marca, "Carmen Ion", am zâmbit și mi-a plăcut teribil. Deci, poți fi și amuzantă, sunt încântată! Sincer, fără falsitate! Bravo! Dacă îmi reușește negocierea cu soțul meu, voi fi bucuroasă să particip la întâlnire. Dacă nu, vă doresc distracție plăcută!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
papone
[15.05.16 12:46:35]
»

@Carmen Ion - Daca suntem in Bucuresti, cu placere venim sa va "stresam" si noi.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:00:05]
»

@Admin - Mulţumesc pentru postare pe home page şi hai "pe aproape"!

Am postat linkul şi pe pagina de facebook Grup AFA.

roth
[15.05.16 13:04:46]
»

Fiindca pe 27 tocmai am o misiune AFA, cum o termin spun si eu prezent. Anunt pe fir cate persoane vom fi... de ce nu, pentru a ne bucura avem nevoie doar de prezenta noastra... consumatia poate fi minimalista... sau dupa buget/afinitati culinare... prietenii stiu de ce

traian.leuca †
[15.05.16 13:09:25]
»

@Carmen Ion -Începând cu data de 23 mai noi dăm start sejururilor estivale şi nu suntem în ţară. Vă dorim să vă strângeţi cât mai mulţi şi să vă distraţi la fel de bine ca la berăria "H"!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:12:48]
»

@krisstinna - Nu ştiu dacă votezi sau nu la comandă şi nici nu mă interesează.

Mulţumesc pentru aprecieri şi să ştii că nu e primul meu articol scris din suflet dar şi cu veselie - nu-i bai, poate că nu le-ai citit. Faptul că scriu cu precădere articole de călătorie documentate (poate excesiv, şi prin urmare plictisitoare) nu înseamnă că sunt scorţoasă de felul meu, ci că mă gândesc întotdeauna ca cititorii să rămână cu nişte informaţii de pe urma lor care să le fie de folos atunci când VorFiAcolo.

Asta pentru că, la rândul meu, am găsit pe acest site o mulţime de articole din care m-am inspirat şi care mi-au furnizat tot felul de informaţii sau ponturi pe care nu le-aş fi aflat din altă parte.

Succes la "negociere" şi m-aş bucura să ne revedem!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:15:02]
»

@papone - Păi "stresaţi-ne!

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:17:16]
»

@roth - Bravo, mă bucur să te (vă) revăd. Voi face peste 3-4 zile o recapitulare a doritorilor.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:19:42]
»

@traian. leuca - Îmi pare rău că nu ne vom revedea. Concediu plăcut şi aştept reviewurile!

balasa violeta
[15.05.16 13:30:44]
»

O noua Intalnire intre prieteni!... Apropos de urmatoarea intalnire... (prietenii) s-au pierdut in goana dupa bani, cei ce nu au fost prieteni buni acum sunt.

Deci, ne intalnim in Bucuresti, pe 27 mai...

admin si intalnirea de toamna, la mare, unde? Si asta era in traditia amfostacolo!

Poate e timp, la toamna... sa ma fac si eu om!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 13:49:15]
»

@balasa violeta - Notat. Căte persoane?

@all: Vă rog să specificaţi şi numărul de persoane. Eu, de pildă, voi veni de data aceasta singură

balasa violeta
[15.05.16 14:56:23]
»

@Carmen Ion - vin singura!

ANILU
[15.05.16 16:32:02]
»

@Carmen Ion: Ce idee bună, spun prezent, vin singură, soțul nu poate veni.

Carmen tot vineri am fost și noi pe terasă, cum de nu ne-am văzut?

Noi venim frecvent aici cu colegii pentru că ne place, am scris un articol de curând despre restaurant.

Deci trece-ma pe listă.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 16:53:08]
»

@ANILU - Te-am trecut pe listă. Ştiu că frecventezi localul, ţi-am citit ultimul review. Îmi pare rău că nu ne-am zărit reciproc vineri: uite dovada că terasa e mare la Shorley!

Radu Tudoran
[15.05.16 18:06:41]
»

Mi-ar placea sa vin dar iarasi nu-s in tara. Ratez si intalnirea asta.

Carmen IonAUTOR REVIEW
[15.05.16 18:08:28]
»

@Radu Tudoran - Măi să fie!

robert
[15.05.16 18:50:43]
»

Carmen știi că te apreciez foarte mult, dar la acea bodega o... ă nu as merge nici dacă aș fi plătit! Crede-ma ca știu foarte bine ce vorbesc!

Dan&Ema
[15.05.16 23:38:11]
»

Bravo pentru initiativa! Articol placut care mi-a amintit de studentie dar si de multele iesiri la shorley si de dupa.

crismis
[15.05.16 23:56:58]
»

@Carmen Ion: Am citit articolul inca de la pranz, de cand a fost publicat. Intai m-am bucurat, apoi mi-am bagat unghia in gat, pt ca eu in acel week-end voi fi la Brasov, la un congres. Imi pare rau ca sunt mai multi de "nu" decat de "da", Carmen... Mi-ar fi placut sa ne reintalnim. Chiar, este vreo sansa ca mini-intalnirea sa se mute la Brasov?! Tocmai am ascultat: "Tu/ Esti cea mai frumoasa parte din mine/ Dar esti atat de departe!..."

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][2 voturi]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[16.05.16 08:00:57]
»

@robert - Fiecare cu părerile lui

Carmen IonAUTOR REVIEW
[16.05.16 08:06:25]
»

@Dan&Ema - Mersi, dar întrebarea e: veniţi la întâlnire au ba?

Carmen IonAUTOR REVIEW
[16.05.16 08:24:12]
»

@crismis - Scoate unghia din gât, Cristina . Ne-om vedea cu altă ocazie, că doar n-au intrat zilele în sac.

mishu
[16.05.16 10:19:53]
»

@Carmen Ion - Asa cum am spus si pe FB voi fi la o alta petrecere cam la 180 km distanta, dar ma voi gandi la voi.

Poate ca totusi vara fiind pe aproape vom reusi cumva sa ne mai vedem. Cat despre cele povestite de tine Carmen, ce sa mai, cred ca trebuia sa lasi doar link-ul catre meniu ca inghit in sec si iau cu apa.

Am fost si eu acum cam 2 ani acolo la un botez si a fost ok, mai ales ca eram in familie, rudele mai apropiate si a fost frumos, asa te mai intalnesti unii cu altii. Felicitari inca o data votat cu placere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
Carmen IonAUTOR REVIEW
[16.05.16 10:44:49]
»

@mishu - Păi tocmai tu, colega mea de liceu (la câţiva ani distanţă) să lipseşti?!! Las' că ne-om vedea cu altă ocazie.

mishu
[16.05.16 11:15:24]
»

@Carmen Ion - Sorry, dar sotul face 40 de ani... de cand a terminat liceul, asa ca are prioritate, dar n-au intrat zilele in sac.

adri-nico
[16.05.16 15:00:35]
»

Citit, placut votat... cu specificatia ca am sarit peste lista de bucate ca ma ia "stomagu' " de foame. Am citit cu coada ochiului deserturile si imi ploua in gura dupa un profiterol. Nu venim pentru ca avem evenimente in familie insa va doresc distractie placuta!

Violeto, acu' nu esti om?

balasa violeta
[16.05.16 18:49:42]
»

@adri-nico - zii tu, pot in doua luni sa particip la vreo intalnire? Bineinteles pana-n toamna zic, pas!

Dan&Ema
[17.05.16 06:57:48]
»

@Carmen Ion:

Confirmam 2 bucati persoane

Carmen IonAUTOR REVIEW
[17.05.16 08:09:36]
»

@Dan&Ema - Notat, mersi

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, adrianbogdan, ANILU, balasa violeta, Carmen Ion, crismis, Dan&Ema, fanespoitorul, Michi, mishu, Radu Tudoran, robert, roth, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂMini-întâlniri zonale/ocazionale:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.11349105834961 sec
    ecranul dvs: 1 x 1