![](/images/printer_off_32.png)
Un hotel de 2 lei, camere fff urate, invechite, fara ac, nesatisfacator.
In schimb, mancarea si berea, fff ieftine
Trimis de fireman_mil in 29.05.11 14:51:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: peste tot am umblat
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fireman_mil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dezamagitor prin lipsa detaliilor, intrigant prin contrastul fata de multe dintre celelalte review-uri (mai ales recente). Ai putea detalia, te rog?
Am avut ocazia sa vad din interior acest hotel acum doi ani, vizitand un prieten cazat acolo.
In ciuda exprimarii spartane, fara detalii si fotografii, cred ca nota 6.44 este aproape de nota pe care as fi dat-o si eu acestui hotel. Bine, prietenul meu era multumit de masa si pret, asa ca undeva spre 7 cred ca este mai aproape de realitate.
Trebuie sa mentionez ca mi s-a plans ca la discoteca de vis-a-vis bubuia muzica la un nivel inacceptabil, de multe ori pana la 4-5 dimineata, asa incat nu a putut sa doarma noaptea aproape de loc. Mamaia...
"Lapidar, laconic și concis... ”
În secolul vitezei, a lipsei de timp, exprimările gen ”veni, vidi, ciuciu vici”, sunt mai mult decât grăitoare. O fotografie-două adăugate ar fi dat review-ului savoare clipelor petrecute aici și împărtășite cu atâta dărnicie.
Intuiesc din sinteza prezentată cam ce oferă H. Meridian. De asemenea, elementele de echilibru, care vin să compenseze insatisfacția și anume mâncarea și băutura ieftine, care consumate cu mai puțin simț de răspundere, aduc pe vajnicii turiști în postura de a se declara aproape mulțumiți: ”Lasă taică, mai venim și anul ăsta... berea și potolul lowcost să trăiascăăăă! ”.
Cu stimă,
Z...
haideti sa va spun un lucru:
multi dintre voi ajungeti la receptie si doamna va spune: ce camre doriti? de 60,90,135...
repede cea de 60 si spuneti in gand: ce bine! l-am prins pe Dumnezeu de picior si cand ajungeti in camera oooooooooooooo!!! o camre amica de nu incape o persoana dupa cum arata si unele imgaini postate de oameni (anul acesta si eu postez poze pentru cei care vor sa vada cum arata hotelul). Vreti tot, dar cat mai putin costisitor. anul acesta nu va mai exista camera de 60 de lei. Asa ca nu veti mai putea reprosa nimic. Cea mai ieftina va fi de 115 lei si pana la 220. Stiu deoarece merg cu famlia anul acesta si am fost si nul trecut. Dar sincer nu vii sa stai in camera si sa admiri patul ci iesi afara te plimbi, mergi la plaja. Si referitor la personal. Ei sunt politicosi daca si tu esti. Si unii au comentat ca este pre mult zgomot, dar asa e la mare. Nu vii sa dormi ci sa te DISTREZI. Stiu ca plaja nu este prea curata si marea nici atat, dar am vazut la tv ca marea arata frumos. Pentru cei care merg la mare anul acesta va fi cald ca anul trecut in august. Si sa mai stiti un lucru: Nu mai criticati totul si bucurati-va ca mergeti pentru ca multi dintre oameni nu au vazut niciodata marea. Dar cu toate astea poti sa te bucuri si sa te distrezi. Eu una am fost multumita de vacanta si priviti hotelul ca un loc de relaxare si distractie.
- Oct.2019 Educatie — scris în 23.01.20 de sckorpion din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezamagitor — scris în 11.08.19 de superdepor din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Conditii tot...comuniste in 2018 — scris în 27.08.18 de Vocsvi din GIURGIU - nu recomandă
- Aug.2016 Hotel Meridian - O surpriză plăcută! — scris în 17.08.16 de Kristi76 din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Hotel MERIDIAN... dezastru si bataie de joc — scris în 20.08.15 de george777 din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2015 Tragi-comic — scris în 26.07.16 de Adela88 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Nu s-a schimbat mare lucru — scris în 21.08.14 de g33k din SLOBOZIA - nu recomandă