RĂU
Daca vrei mare si odihna atunci evita Marhaba
Am zis sa vin cu o noua impresie legat de un sejur mai actual. E vorba de Marhaba Club din Sousse
Am ajuns la sf lui Iunie. Vremea superba
Plusuri :
Aproape de aeroportul din Monastir
Plaja cu nisip alb
Marea turquoise
Gama cola / fanta la sticla de 2 L nu la dozator
Piscina mare si curata
Mâncarea la piscina excelenta: burger, pizza, popcorn, pepene verde, spaghete, Sandwich cald cu pui sau peste,
Activități la piscina: polo, darts, tras cu arcul, dans, etc
Poate am uitat ceva, dar cred ca e nesimnificativ
Minusuri
Nu (prea) te poți odihni. Daca ești cazat către curtea interioara / piscina ai sanse f mari sa te trezească cei de pe hol. Ușile au insonorizare spre 0. Oamenii sunt nesimțiți si fac gălăgie pe coridor! Cand fac cameristele curățenie dau cu ușile alea de zici ca dărâmă hotelul. Daca prinzi sa se cazeze cineva noaptea, sa ii ducă valetul bagajele cu căruciorul lor de la hotel, sigur te a trezit. E un cărucior mare de fier care face o gălăgie ca un tren.
Dacă dormi pe partea exterioara adica fara sa dai bani la recepție atunci ai șanse mari de tot sa fi întruna obosit. Pana pe la 12 noaptea ora locala (2 ora României) merg unii cu niste scutere / motoare cu tobe sport care trezesc toata stațiunea. Nu înțeleg cum politia / primăria acceptă asa ceva. Este ceva de nedescris! In fiecare seara. Ai senzația ca oamenii aia pentru asta trăiesc sa trezească turiștii. Pe lângă asta mai e in cate o seara discoteca care pare in aer liber.
Plaja la mare e un dezastru:
Cea de la Marhaba Club e in renovare si toti se înghesuie pe șezlongurile de la Occidental. La 7 dimineața ora lor e deja plin... de prosoape.
Seara se inchid porțile catre mare. Daca vrei sa te plimbi pe malul marii trebuie sa iesi din hotel sa cauți alta cale.
Toate animațiile sunt la occidental unde nu primești nimic din all inclusive. Am vrut o apa si am plătit 4 dinari (1,2euro).
In rest clasic, cu bacșiș ai prioritate dar asta nu e un minus ci pare o normalitate in resorturi asa ca doar menționez.
Masa de prânz scrie 12:30 - 14:30 dar de la ora 14 deja se strâng tăvile. Nu e foarte ok.
In rest mâncarea relativ diversificata. Eu nu ma pot plânge. Cealaltă familie cu care am fost nu a fost mulțumită.
Ar mai fi multe doar ca sunt chestii mărunte si nu cred ca ar influența cumva. Gen sa nu fie lingurițe mici. Am fost cu fetita de 1 an si 7 luni si a trebuit sa se chinuie cu linguri normale pana i am cumpărat de la magazin din plastic
Per total nu as recomanda acest hotel. Merg in concediu pentru mare si odihna. Exact de asta nu am avut parte!
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Azkan in 06.07.26 18:39:21
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Egipt, Spania, Italia, Franța
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Azkan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 30.84722200 N, 10.62166700 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =118745&hid=555.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
- Jul.2019 Vacanta in Sousse — scris în 14.07.19 de mariarascanu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel Marhaba Club si prima vizita in Tunisia — scris în 12.07.19 de bebedoru din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Despre hotel si putin despre optionale — scris în 22.06.19 de GHIOCEL1 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Vacanta in Tunisia la Marhaba Club **** — scris în 23.08.18 de master1982 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Vacanta mea de vis — scris în 30.08.12 de DaniX din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Impecabil — scris în 21.04.11 de ezüst din COVASNA - RECOMANDĂ
- Apr.2009 Vacanta intr-o altfel de lume:) — scris în 17.05.09 de laviniaelena21 din BUCURESTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...