O cazare super pt familii cu copil
Am găsit review-uri ok aici pe site cu privire la hotel Liberty asa ca l-am contactat pe proprietar-Stelios direct pe mail si l-am intrebat daca mai are camere disponibile. Ne-a raspuns foarte prompt. Ne-a sugerat sa optam pt o camera la parter fiind cu bebe mic, ceea ce noi oricum știam ca e mai confortabil. Am platit o suma modica pt rezervarea camerei. Ne-a spus sa nu aducem cu noi nimic pt ca la el vom gasi de toate. Am confirmat pe mail din nou venirea cu 3 zile inainte.
Pe 18 iunie ne-am pornit la drum. București-Giurgiu-Makaza-Thassos. Drumul ar fi fost perfect daca nu am fi fost nevoiti sa stam 4 ore la vama la Makaza-data viitoare clar nu mai alegem varianta asta.
De cum am ajuns la cazare, Stelios si mama lui ne-au intampinat ft frumos. Ne-au vazut obositi si iritati de la drum, asa ca ne-au trimis urgent pe plaja sa ne încărcam cu energie pozitiva. Au zis ca de restul banilor vorbim zilele următoare. Am zis ca nu vrem patut de bebe pt ca pruncul doarme cu noi si s-au oferit sa aduca un pat de o persoana sa-l lipească de patul matrimonial in asa fel incat sa avem spatiu suficient toti 3.
Camera curata cu tot ce vrei de la frigider, mini bucatarie, dulapuri, noptiere, baie spatioasa. Bucataria avea de toate-chiuveta, detergent, burete, vase, castroane, tigai, filtru, robot de bucatarie etc. Prosoapele schimbate parca la 2 zile, curatenie usoara everyday la ora la care te intelegeai tu cu Stelios. Noi i-am rugat pana in 11 cand veneam de la plaja. Am avut loc de parcare.
Liniste asa si asa. Si-a cerut scuze Stelios pt asta, dar sincer chiar nu avea cu cine sa discute-cel putin in 2 nopti-adica weekendul a fost groaznic. A fost ba meciul cu Romania ba alt meci- a fost o galagie infernala in curtea pensiunii pt ca s-au imbatat unii si au urlat si tipat ca si cum toata lumea ar fi doar a lor la 3 dimineata. E greu cand la 1 m de ușa de la camera ta tipa oamenii incinsi de bautura si tu iti liniștești copilul agitat, dar asta e... am tolerat pt ca nu pot impune nimănui cum sa se distreze.
Aerul condiționat la noi a mers in toate noptile-ft cald si umezeala ridicata. Langa pensiune sunt 2-3 magazine gen supermarket unde gasesti de toate.
Stelios ne-a recomandat sa mancam la Fedra unde a fost super si ne-am simtit rasfatati de personalul de acolo.
Liberty este o vila foarte frumoasa si o recomandam cu mare drag. Curata, ft aproape de plaja la 3min de mers pe jos-se vede si marea de pe terasa; proprietarul foarte prompt si saritor.
Pentru noi a fost perfect.
Trimis de Ayan s mom in 23.07.16 17:27:29
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ayan s mom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ayan's mom: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 71&ridAnt=70738
@Ayan's mom - Multumim pentru informatiile oferite si impresiile impartasite, asteptam daca sunt si cateva imagini lamuritoare. Alegeri inspirate si vacante frumoase!
niste fotografii de acolo ar fi mai mult decat binevenite, chiar mi-a palcut ce ai spus despre locatia de cazare cat si despre proprietarul acesteia, ramane de tinut minte pentru vara viitoare poate.
- Jun.2017 Confirm că este o pensiune foarte bună al cărei proprietar este de nota 10+ — scris în 24.06.17 de Stefan Zamfir din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Raport excelent calitate/preţ — scris în 04.08.14 de alecsvlad din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Foarte frumos — scris în 10.07.14 de monica ruse din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Vacanta ideala — scris în 03.10.13 de Andra Roxana* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Frumos — scris în 12.09.13 de ipopescu din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un hotel peste asteptari — scris în 25.06.12 de golfita din CONSTANTA - RECOMANDĂ