Hotelul se afla la 50 metri de plaja din Skala Panagia, in spate la The Beach Shop. De cum am ajuns ne-a intampinat Stelios, proprietarul hotelului, iar de atunci nu ne-a slabit din intrebari daca mai vrem ceva, mai avem nevoie de ceva, ne lipseste ceva. Totul a fost perfect, camere mobilate nou, instalatii sanitare noi, camera spatioasa, televizor lcd in camera, chicineta cu plita electrica, frigider, chiuveta, toata vesela de care ai nevoie in bucatarie.
Drumul pana la plaja dureaza 2 minute, foarte aproape de 2 supermarket-uri, de magazinele de suveniruri. Parcarea foarte mare conteaza foarte mult.
Pentru la anul deja am rezervat doua camere :)
Trimis de golfita in 25.06.12 16:40:04
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (golfita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@golfita: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
salut, inteleg ca ai fost in iunie... te-as ruga sa-mi spui cum ai facut rezervarea si care era pretul la cazare? multumesc...
Am fost si noi cazati la hotel Liberty si pot sa confirm ca au fost conditii foarte bune, intr-o zona linistita si foarte frumoasa. Stelios este tot timpul prin preajma gata oricand sa va indrume catre plaje si locuri noi (daca va trimite la plaja de marmura pe scurtatura sa nu-l ascultati). Sigur la anul vom merge tot la el, recomand.
@victotoi: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l - cu eventuale ajustari, completari etc - folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos)
Salutare!
Revin si eu cu intrebarea lui Sandu... cat costa cazarea?
Multumesc.
Salut! Eu am platit 60euro pe noapte in luna august cand era aglomerat. Cel mai bine il contactezi pe Stelios si eventual negociezi.
Buna ziua! Ati putea sa-mi spuneti, va rog, daca ati achizitionat vacanta printr-o agentie sau ati rezervat camerele direct la receptie? Am cautat la mai multe agentii din zona, dar nu am reusit sa achizitionez vacanta. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs!
@victotoi: multumesc f mult! i-am trimis un e-mail si mi-a raspuns f prompt si mi-a dat si un pret bun, zic eu.
@alina_suceava: ne poti spune, te rog, care este pretul obtinut/ cam si ptr care perioada? Multumesc mult
@maela: in perioada 12-22 iunie, 30 euro pe noapte/studio.
salut
mor de nerabdare,
este pentru prima oara cand plecam in concediu in Grecia, am facut o rezervare pentru 14 zile incepand cu 20 august.
imi poate spune cineva daca gasesc acces la internet in Liberty Hotel?
@sorind: Dupa cum vezi in descrierea pe care am gasit-o pe un site de rezervari, au free Wi- Fi: [All accommodation units are equipped with newer, more modern furniture, kitchen (all the necessary kitchen utensils, pots, crockery and cutlery) and bathroom (with shower curtain) of higher class, air-conditioning, TV with satellite channels, ... [/the signal for the wireless Internet]..., safes, hair dryers, mosquito nets and laundry dryers on the balconies. ]
Si inclusiv pe pagina oficiala a hotelului este semnul cu FREE WI-FI.
"... The apartment have 2 bedrooms, the price is 55 euros per night for end of June and
60 for July.
The studio price is 40 euros per night and 45 for July... "
Acesta este raspunsul pe care l-am primit pe mail de la Stelios atunci cand am facut rezervarea direct pe site-ul hotelului (undeva la inceputul lui februarie 2013).
Mie Stelios mi s-a parut un tip foarte de treaba si maleabil, mai ales ca acum doua saptamani l-am rugat sa ne decaleze cu cateva zile sejurul si a fost foarte prompt. Vom pleca peste doua saptamani si voi reveni cu impresii.
Din pacate nu exista prea multe rewiev-uri despre acest hotel, insa mi-a inspirat incredere.
Vacanta placuta tuturor!
@sorind: Ai povestit ceva pe aici despre primul tău concediu în Grecia? Înţeleg că a fost în 2013.
- Jun.2017 Confirm că este o pensiune foarte bună al cărei proprietar este de nota 10+ — scris în 24.06.17 de Stefan Zamfir din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O cazare super pt familii cu copil — scris în 23.07.16 de Ayan s mom din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Raport excelent calitate/preţ — scris în 04.08.14 de alecsvlad din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Foarte frumos — scris în 10.07.14 de monica ruse din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Vacanta ideala — scris în 03.10.13 de Andra Roxana* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Frumos — scris în 12.09.13 de ipopescu din PITESTI - RECOMANDĂ