ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.08.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 18.06.11
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2022
DURATA: 7 zile

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 14 MIN

Krk - insula plajelor cu apa de cristal

TIPĂREȘTE

Nu am mai fost pana acum in Croatia niciodata. Eram mereu reticenta din cauza faptului ca lipseste nisipul pe plajele lor si nu eram chiar ok cu gandul ca toate plajele sunt cu pietricele.

Dar anul acesta am simtit nevoia sa merg intr-un loc nou, intr-o tara diferita, asa ca mi-am asumat de la inceput acest lucru si cu mari sperante ca voi avea un sejur minunat, am inceput sa caut locatia pentru acest concediu.

Venind din Timisoara, insula KRK era cea mai logica alegere. In primul rand pentru ca este o insula, asta inseamna ca pot in fiecare zi sa fiu pe alta plaja. Al doilea motiv a fost ca e la distanta de doar 8 ore de condus, si al treilea motiv a fost ca nu trebuie sa depinzi de programul ferry boat-uri-lor pentru ca insula este legata de continent de un pod (acces gratuit).

De obicei aleg destinatia cu harta in fata, imi e mai usor sa vad exact unde sunt pozitionate insulele si care ar fi mai accesibila si apoi la o simpla cautare pe google trebuie sa ma convinga pozele ca am ce vizita acolo pentru ca nu sunt genul care sta pe o singura plaja tot sejurul.

O sa fac comparatie cu insulele grecesti in general pentru ca cel mai mult acolo mergem noi, romanii, la mare, ca sa stiti la ce sa va asteptati inainte sa alegeti Croatia. Aici nu sunt deloc romani. Nu auzi romaneste deloc nici pe plaje, nici la restaunte, nici in orase la plimbare. Sunt multi nemti, austrieci, polonezi si unguri. In 7 zile am vazut o singura masina de Ro. Au infrastructura buna si e o tara curata. Croatii nu sunt la fel de prietenosi sau zambareti ca si grecii, sunt mai reci, nu te fac sa te simti neaparat bine venit in tara lor, adica nu e scopul lor asta, ei isi vad de treaba lor. Mi-a lipsit putin, recunosc, caldura grecilor cand pasesti pragul tavernelor de familie.

Plajele sunt mai mici, majoritatea cu pietricele, si fara papuci de apa nu ai ce cauta in Croatia. Ne-am obisnuit inca din prima zi ca trebuie sa ii purtam atunci cand vrem sa intram in apa si ii dadeam jos doar cand faceam plaja. Era bai mare daca ii uitam la cazare pentru ca era neplacut sa te chinui sa ajungi in apa pasind doar pe pietre. Noi ne-am luat din tara dinainte sa plecam dar e plin si acolo de ei, se vand peste tot.

Apa este foarte frumoasa in Croatia. De la nuante de turcoaz pana la verde ca smaraldul, te simti privilegiat ca ai ocazia sa te scalzi in aceste ape limpezi, perfecte pentru snorkeling. De cele mai multe ori pestii de toate nuantele inoata efectiv pe langa tine sau in jurul tau si ii vezi fara sa te chinui prea mult. Apa a fost calda in iulie.

Mi-ar fi placut sa vad mai mult Marea Adriatica in drumurile intre localitati, catre diverse plaje, dar soseaua se incapatana se ne poarte doar prin paduri racoroase mereu, nestiind ca am tanjit tot anul dupa ea si ca vrem sa o vedem o saptamana in fata ochilor mereu. Imi imaginam ca soseaua e mereu alaturi de mare, nu stiu de ce. Tin minte ca in Lefkada aveai marea mereu in preajma oriunde mergeai, si imi doream sa fie si aici asa.

Moneda lor nationala este kuna, (1 kuna=0.66 lei si daca aveti euro sa stiti ca sunt schimburi valutare cam in orice localitate, trebuie de la inceput sa va schimbati pentru ca in euro nu peste tot se accepta plata). Puteti plati insa cu cardul la majoritatea restaurantelor sau supermarket-urilor.

Preturile sunt mai mari ca in Grecia. La restaurante un fel principal porneste de la 10-11 euro iar preparatele din peste sau fructe de mare de la 14-15 euro in sus. Am fost 2 adulti si 1 copil de 4 ani si plateam pentru o masa cu un fel principal si o bautura fiecare, aproximativ 50 euro. Preparatele gen fast-food pornesc de la 7-8 euro in sus, pizza si paste de la 9-10 euro. Pana si la patiserii am simtit preturile mari, pentru ca indreptandu-ne uneori spre plaje neamenajate, aveam nevoie sa luam ceva rapid de pe drum. Cand cumparam cate 3 produse (gen o felie pizza, o merdenea si un hot dog) totalul era echivalentul a 70-80 lei. Parcarile in orase se platesc, nu gasesti efectiv unde sa iti lasi masina gratuit. Combustibilul pt masina avea cam acelasi pret ca la noi, poate mai mult cu maxim 80 bani-1 leu/litru. Autostrada am platit-o in 2 locuri, maxim 30 euro dus intors totalul.

Cazare am gasit la o agentie locala de pe insula, eu credeam ca sun la proprietar cand am vazut pretul dar era de fapt o agentie care mi-a pus la dispozitie apartamentele disponibile. A decurs simplu totul, am facut rezervarea pe site-ul lor si am platit un avans iar atunci cand am ajuns pe insula a fost necesar sa merg la agentie sa platesc diferenta de plata si sa imi dea adresa locatiei. Vremea la mijloc de iulie a fost perfecta. Tot sejurul nu am vazut un nor pe cer, nici macar din aceia albi, era un cer senin si aproximativ 40 grade zi de zi.

Am fost de la inceput informata de sotul meu sa las deoparte nebuniile mele si planurile cu cate 2 plaje pe zi de vizitat ca cica nu e cazul sa il obosesc chiar asa (asta fac de obicei, oriunde mergem in concediu). Sa ma rezum la cate o plaja pe zi. Ce sa zic, mi-am facut lectiile din timp si am ales obiectivele si plajele insulei care pentru mine erau de neratat. In Grecia anul trecut, in Sithonia, am vizitat 2 plaje pe zi si asa este, am vazut mult din peninsula dar ne-am intors obositi si cica din punctul lui de vedere nu este scopul concediului sa te intorci obosit ????Pentru mine e minunat sa vad cat mai mult din orice insula, sa fac plaja zi de zi pe o plaja diferita, sa incerc mai multe taverne.

Krk este cea mai mare si cea mai verde insula a Croatiei. Situata in nordul Marii Adriatice este si cea mai populata insula a Croatiei, fiind intesata cu multe orasele si sate pescaresti. Atrage ca un magnet turistii din Europa, pentru ca are 14 plaje cu steag albastru, trecut istoric si cultural bogat, 300 km de trase amenajate pentru ciclism si drumetii montane. Krk se mandreste ca detine cea mai mare rezervatie naturala de vulturi grifon din Europa (pot fi observati in excursiile cu vaporasul care trece si stationeaza acolo) si de asemenea cu vinul lor alb autohton, Zlahtina din Vrbnik.

Ne-a fost destul de greu sa ne decidem unde anume sa ne cazam si intr-un final am ales Silo, un sat pescaresc foarte pitoresc din nord-estul insulei, care are mai multe plaje printre care si una cu nisip pentru ca aveam de construit si castele de nisip.

Asa ca voi incepe cu acest satuc care ne-a fost casa pentru o saptamana si unde ne-am simtit super relaxati. Este situat in nordul insulei, vis a vis de orasul de pe continent Crickvenica care se vede extraordinar de frumos atunci cand faci o plimbare catre Farul din Silo, aflat la capatul unei limbi de uscat dupa portul satului. Are aerul de vacanta pe care il cautam. De-a lungul coastei, se gasesc mai multe plaje mici sau betonate pe care nu am stat deloc dar care erau foarte apreciate pentru ca erau in centrul satului si aproape de unitatile de cazare. Restaurante sunt destul de multe, fast food uri„patiserii si supermarket-uri.

Cateva barcute se leagana in portul din Silo, nu este mare sau cu vase de lux, ci mai mult barci ale pescarilor din sat. Sunt asezate bancute acolo iar seara este o adevarata placere sa stai sa le privesti in timp ce soarele apune.

Exista o plaja cu nisip, pe care eu nu am apreciat-o deloc pentru ca este destul de micuta si aglomerata dar am ales de vreo 2 ori sa venim si aici pentru ca mergand cu fetita noastra de 4 ani in concediu si trecand mereu pe langa ea, nu am avut de ales. Ce nu facem noi pentru bucuria ei de a se juca in nisip.

Plaja care ne-a placut cel mai mult este plaja mare din Silo, situata aproape de port, mai exact in dreapta portului, langa Campingul Tiha. Parcarea este gratuita chiar langa plaja unde se gaseste si un bar. Este o plaja cu pietricele, destul de mare si cu o apa foarte limpede si albastra. Sunt si cateva sezlonguri cu umbrele si o ghereta de inghetata. Pentru noi a fost perfecta plaja, am ales sa stam aici in prima zi si in ultima, si am fost impresionati de apa care avea o culoare perfecta, de peisajul frumos (se vad orasele de pe continent) si de faptul ca nu e aglomerata chiar deloc.

In Silo am mancat zi de zi la Riviera, un restaurant apreciat in sat, mesele erau mereu pline. Ne-a placut ca aveau un meniu diversificat si puteai comanda de la mancare traditionala, la fructe de mare, pizza, paste sau mancare europeana. Au si meniu pentru copii si mancarea vine repede si e delicioasa indiferent ce iti comanzi.

Cel mai frumos este dupa cina sa faci o plimbare catre far, atunci cand apune soarele. Si daca ai si norocul sa treaca o barcuta pe marea infinita, atunci cand cerul isi schimba nuanta spre rosiatic, atunci imaginea e demna de un desktop wallpaper. Este si o parcare gratuita aproape de far, iar de acolo mergi vreo 5-10 minute pe o limba de uscat cu marea si in stanga si in dreapta.

Am avut noroc in una din seri sa participam la un concert live chiar in centrul satului, cu muzica croata si nu numai, multe piese oldies pe care nu le-am mai auzit demult. Foarte faina atmosfera au creat baietii.

In a doua zi am ales sa ne plimbam putin prin Krk Town, capitala insulei si apoi sa facem plaja la Porporela Beach. Sunt cateva parcari cu plata in jurul centrului orasului si langa port, pretul este aproximativ 5 lei/ora. Nu ai nici o sansa sa parchezi gratuit pe strada pentru ca oriunde te uiti, peste tot este cu plata.

Orasul Krk este unul din cele mai vechi orase din Marea Adriatica, fiind locuit inca din cele mai vechi timpuri. Este centru cultural al insulei si cel mai mare oras de pe insula si se afla situat intr-un golf. Este inconjurat de ziduri din epoca romana care pazesc in interior un labirint de stradute inguste si fermecatoare.

Am vizitat Castelul Frankopan, nu ai cum sa il ratezi, se afla situat in Piata principala, Kamplin. A fost construit pentru Familia Frankopan, o familie aristocrata foarte renumita in Croatia si si-a pastrat frumusetea chiar daca anii au trecut peste el. Cea mai veche parte este Turnul Patrat in care se afla Curtea Frankopan, care a fost construit in 1191.

Mi-a facut placere sa ma plimb prin salile racoroase, sa urc trepte in spirala in turnuri si sa admir Adriatica in toata splendoarea prin ferestre mici si mai apoi de sus. Se vede foarte frumos si portul orasului.

Dupa ce ne-am primit portia de istorie trebuia repede sa ne trezim la realitate si sa ne indreptam spre plaja, ne amintea mereu fetita noastra, altfel probabil toata ziua era dedicata explorarii stradutelor si bisericilor din centrul vechi al orasului.

Am ales Porporela Beach pentru ca mi s-a parut cea mai frumoasa plaja din Krk Town. Este de fapt un ansamblu de mai multe plaje micute aflate langa portul din Krk. Imediat langa plaja se afla o imensa padure de pini, asa ca multe persoane au ales sa isi puna prosopul acolo, la umbra lor. Noua ne place insa sa fim exact la malul apei asa ca am gasit repede loc, chiar daca era aglomerat peste tot, probabil cineva tocmai please. Apa este perfecta pentru familii cu copii, nu este adanca la intrare.

Mi-a placut la Porporela Beach pentru ca gaseam tot ce aveam nevoie langa plaja si ne era deja o foame greu de explicat. Mai multe restaurante cu meniuri expuse, fast fooduri cu burgeri gustosi, langosi, baruri, gherete de inghetata, adica tot ce vrei. Toate in padurea de pini care marginea plaja.

In drumul spre parcare, trecand prin portul pitoresc al orasului am vazut cateva stand-uri cu oferte pentru excursii optionale. Pentru ca nu stiam sigur daca cea mica rezista 8-9 ore pe mare cu vaporasul am ales o excursie mai scurta. Era trecut un nr de tel al unei fete pe care o poti contacta pentru detalii asa ca i-am scris si am primit toate informatiile necesare pentru rezervarea biletului a doua zi.

Excursia optionala Golden Beach. Dupa cateva zile de plaja la 40 grade chiar era momentul pentru o schimbare si asteptam sa ma rasfete briza Adriaticii pe vaporas, asa ca am ales excursia cu plecare de la ora 10. Inca de la inceput a venit un croat sa ne imbie cu un shot de rakija (palinca), sa ne relaxam ca doar suntem in concediu. Ne-a fost prezentat traseul pe care il vom face, deci stiam ca vor fi si 2 opriri pt balaceala.

Am lasat usor in urma Krk Town care se vedea din ce in ce mai mic pana cand ne-am trezit inconjurati doar de un albastru perfect in toate partile. Prima oprire a fost cand am ajuns la niste stanci care adapostesc cea mai mare rezervatie de vulturi grifon din Europa. Am avut noroc sa observam cativa pe stanci, dar sunt mai greu de observat datorita nuantei penajului care imita nuanta stancilor. Asadar dupa ce am stat acolo vreo 10 minute, am pornit legandu-ne usor pe valuri mai departe. Oamenii din toate ambarcatiunile pe langa care treceam ne salutau, chiuiau, veselie mare, deci rakija si-a facut efectul.

Nu dupa mult timp am ajuns langa niste pesteri cu apa turcoaz, marea si-a schimbat nuanta din albastrul ca cerneala in acel turcoaz prin care vezi si pestii cum inoata pe langa tine. Chiar era un banc de pesti albastri care roiau in jurul nostru. Si stand asa in acea apa cu stancile care parca se prabuseau peste mine, mi-am dat seama ca nu-mi puteam dori nimic mai mult. Cine doreste poate merge sa inoate chiar in interiorul pesterilor bineinteles dar nu m-am incumetat, ci doar sotul meu a mers si a venit cu un zambet tamp pe fata de acolo.

Maxim 30 minute a durat oprirea si apoi ne-am continuat traseul si trecand pe langa o insulita plina de pescarusi, ne-am trezit dupa scurt timp inconjurati de ei, zburau in jurul vaporului si veneau cu viteza sa iti ia mancarea direct din mana. Mi-a amintit de vacanta in Thassos, Grecia de acum multi ani cand pescarusii ne-au insotit tot drumul cu ferry boat-ul pana pe insula.

Cand am ajuns la Golden Beach mi-am dat seama cu adevarat ca nu am facut o alegere gresita alegand aceasta excursie. E atat de frumoasa! Plaja este accesibila doar de pe apa, aceasta avand o culoare greu de explicat, iar tot acest tablou este completat de un perete inalt de stanci galbui care tin ascunsa si protejeaza plaja ca pe o perla.

Si ca sa nu ramanem doar cu aceste momente pretioase din aceasta excursie, dupa ce am plecat, pentru prima data am vazut delfini care se jucau in mare. Nici nu am apucat sa mai fac poze, nici nu m-a interest ci ne bucuram cu totii ca niste copii, savurand momentul pe indelete. Erau vreo 5-6, sareau, inotau pe langa vapor, se bagau pe sub el si ieseau pe cealalta parte, parca faceau concurs inotand in pereche pe langa vapor. Ma bucur ca am avut ocazia sa ii admir in mediul lor natural pentru prima oara in viata.

Pentru ca una din cele mai renumite statiuni din KRK este Baska, cu plaja ei lunga (cea mai mare plaja din KRK-1.8 km lungime, plaja cu pietricele) si cu muntele care iti zambeste de la inaltime, nu puteam rata sa ne petrecem o zi aici. Am gasit parcare cu plata chiar langa plaja, eram aproximativ pe la mijlocul plajei. Cand am vazut ce lunga e plaja chiar daca nu e foarte lata, mi-am dat seama ca nu o sa avem timp sa mergem sa vizitam si oraselul, pentru ca era mult de mers din punctul de unde eram noi si afara erau deja 35 grade inca de la ora 11.

O plaja arhi-plina, forfota multa, galagie. Este amenajata, mi-a placut ca gasesti tot ce ai nevoie exact pe plaja, restaurante, fast food-uri, magazine suveniruri, baruri, gelaterii, patiserii, dus pe plaja. Are si parc acvatic, centru inchirieri hidro-biciclete, poti face si surf, sau alte sporturi de apa, snorkeling.

Chiar daca cadrul natural este minunat, apa este limpede si turcoaz, Baska pentru gustul meu este prea… aglomerata. Nu am putut in consecinta sa ma bucur de ea cum mi-as fi dorit pentru ca prefer plajele mai intime, nu cele la care in loc sa aud valurile marii, aud conversatii langa mine in limba germana (predominant). Dar am ramas toata ziua aici daca tot am facut 1 ora din Silo si ne-am balacit toata ziua in apa ei frumoasa. Este un must see si imi pare rau ca nu aveam masina in capatul celalalt, langa oras, sa pot face macar cateva fotografii de aproape caselor frumoase de piatra care impodobeau faleza.

Inca de acasa, am stiut ca plaja mea preferata din Krk o sa fie Oprna Beach. Ma uitam la poze facandu-mi planuri, si stiam ca nu o sa ma dezamageasca. Toata zona si drumul in sine spre zona Stara Baska e spectaculos, soseaua te poarta pe culmi inalte si e minunat cand te apropii, si vezi albastrul infinit care imbraca stancile golase, calcaroase. E cea mai frumoasa zona ca peisaj de pe insula. Pe langa Oprna Beach, mai sunt cateva plaje salbatice cu o frumusete asemenatoare, in golfuri micute, langa ea. Problema pentru unii oameni, este ca trebuie sa faci o drumetie de vreo 10 minute pana ajungi la ea din sosea. Asa ca, nu este pentru oamenii comozi.

Am stiut cand am ajuns in locul unde trebuie sa coboram spre mare datorita mesajelor pozitive, de iubire, scrise din pietre pe panta muntelui. Am parcat, am ajuns de dimineata sa gasim loc mai bun, am lasat pe marginea drumului masina si tematori putin, am inceput sa coboram, pentru ca aveai impresia ca mergi exact spre nicaieri, spre o prapastie. Cararile se mai despart si nu stiam exact care duce la Oprna. Cu fetita dupa noi, care era fascinata de noua aventura, de drumetia in sine, am luat-o gresit prima data, spre stanga cum am coborat din sosea. Am ajuns la o plaja superba. Credeam ca asta e Oprna Beach. Erau cateva sezlonguri si atat, bolovani mari si pe plaja si in apa. Efectiv era prea salbatica, iti rupeai picioarele. Superb. Ma gandeam, cum sa fie asta cea mai faina plaja de pe insula? Chiar daca peisajul era vis, nu te puteai bucura, pentru ca chiar si cu papuci de apa, tot te impiedicai intruna de bolovani.

Dezamagiti, am ramas doar 30 min si am urcat apoi spre masina si pe drum, intrezarim chiar langa, o plaja ca o perla protejata de munte. Ne-am dat seama ca aceea trebuie sa fie Oprna, vazand ca este si un bar cu acoperis rosu, micut. M-am luminat toata la fata si am schimbat cararea imediat. Deci o recunoasteti dupa acel bar, pentru ca cealalta e neamenajata. Mi-a placut ca nu era aglomerata, aveai spatiu suficient. Apa era mica la intrare, erau si copii, deci e o alegere perfecta. As urca si as cobora de o suta de ori pe cararile acelea daca as stii ca destinatia e aceasta.

Am petrecut o zi minunata la Oprna Beach, inotand in cea mai limpede apa ever, cu pestii langa noi. Pietricelele albe, slefuite de apa, scoteau si mai mult in evidenta albastrul ei perfect. Am urcat pe stanci si in cealalta parte pentru a o putea vedea de sus si nu mai incetam sa o fotografiez. E genul acela de plaja care nu ai voie sa o ratezi.

Atat am reusit sa vizitam din insula, mai erau cateva plaje si orase care merita si ele vizitate, dar nu am mai avut cand din pacate. Chiar am venit relaxati si incantati acasa de noua tara vizitata. Una peste alta, consider ca KRK merita vazuta, este o insula frumoasa si verde cu plaje minunate. Nu este potrivita pentru turistii iubitori de all inclusive, comozi. Ci mai degraba pentru plimbareti, pentru aventurieri. O sa ma intorc cu siguranta in Croatia, pentru ca ma incadrez in a doua categorie. ????

Vacante senine sa aveti, oriunde va poarta pasii...


[fb]
---
Trimis de noi doi in 17.08.22 08:29:34
Validat / Publicat: 17.08.22 11:13:11
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în CROAȚIA

VIZUALIZĂRI: 4493 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (noi doi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P32 Marea limpede si cristalina a Adriaticii
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 35100 PMA (din 26 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

9 ecouri scrise, până acum

webmasterPHONE
[17.08.22 12:28:45]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

noi doiAUTOR REVIEW
[17.08.22 13:18:06]
»

@webmaster: Multumesc!

krisstinnaPHONE
[17.08.22 13:40:33]
»

@noi doi: Excelent!

Bravo, felicitări pentru tot!

Am citit cu sufletul la gură, am savurat fiecare cuvințel.

Iubesc Croatia, recunosc

noi doiAUTOR REVIEW
[17.08.22 13:51:32]
»

@krisstinna: Multumesc frumos, apreciez. E destul de usor sa te indragostesti de Croatia, ce-i drept.

crismisPHONE
[17.08.22 14:42:02]
»

@noi doi: Excelent! Sunt în avion, în curând decolăm spre... Zadar. Prima oprire - Krk! Potriveală mai mare nici că se putea! Mulțam frumos pentru informații și foto!

noi doiAUTOR REVIEW
[17.08.22 15:45:36]
»

@crismis: Ce fain! Cu mare drag. Asteptam impresii, dupa.

Vacanta frumoasa va doresc!

webmaster
[17.08.22 15:47:40]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

mishu
[17.08.22 21:25:41]
»

@noi doi: Super alegere! Flacaii mei chiar sunt acum in Croatia, le-am trimis si lor acest link poate le mai vin idei. Au trecut prin parcul Plitvice, s-au oprit sa vada apusul de soare in Zadar, au stat in Split si acum probabil ca sunt in Brac si acolo stau cateva zile, urmeaza Dubrovnik si spre casa,

Minunate poze, chiar am salvat in poze rasaritul si apusul poate ca le pictez , si nu pot sa nu remarc ce mare s-a facut domnisoara ta, ieri- alaltaieri ne spuneai ca acum sunteti trei .

Felicitari, votat cu mare drag.

noi doiAUTOR REVIEW
[18.08.22 08:06:07]
»

@mishu: Multumesc frumos! Tare superba trebuie sa fie si partea continentala a Croatiei si orasele sale cu care se mandreste, am vazut fotografii si unele iti taie rasuflarea.

Cu siguranta merita explorata, mai ales ca este aproape de Romania.

A crescut intradevar Ema noastra. E un copil entuziasmat de natura, de munte, de mare, si in fiecare vacanta se bucura de fiecare moment, chiar daca nu are aqua park-uri sau animatori. Isi face turnuri de pietre daca nu gaseste nisip, isi ia sirenele si isi imagineaza povesti, canta in timp ce alearga spre valuri. Tot ce imi doresc este sa ramana asa mereu, sa isi gaseasca bucurie in lucruri marunte. Asa sunt si eu, si de aceea, sunt un om fericit.

Va multumesc pentru vot si pentru ecou, sa ne auzim cu bine!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
crismis, mishu, noi doi
Alte impresii din această RUBRICĂLa pas prin insula Krk:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.079663991928101 sec
    ecranul dvs: 1 x 1