De mult timp imi doream sa ajung la Ioana Hotels (l-am observat acum 3 ani in timp ce urcam catre telegondola) si iata ca dorinta a devenit realitate.
Chiar nu cred ca as putea sa gasesc un minus acestei locatii. De cum am ajuns, personalul hotelului ne-a luat bagajele, ne-a intrebat daca dorim un vin din partea casei si, deoarece mai era cineva la receptie, am fost condusi in camera, urmand sa achitam mai tarziu, important este sa ne relaxam - asa cum s-a exprimat domnul de la receptie.
Camera arata impecabil (si vorbesc despre camera dubla, cred ca celelalte, pe doua nivele si cu zona spa proprie sunt de vis), foarte curata, parfumata si aerisita, cu vedere spre munti. Baia curata, cu tot ce ai nevoie, inclusiv crema pentru corp.
Micul dejun chiar se ridica la standardul de 5 stele, nu cred ca e ceva ce ti-ai dori si nu gasesti. Restaurantul Forest, desi are preturile mari, merita macar o data sa cinezi acolo. (...)
Trimis de anaploiesti in 16.08.15 15:48:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anaploiesti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2018 Experinte neplacute — scris în 10.10.18 de Cristian1966 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 Am fost la Ioana Hotels — scris în 03.06.18 de Sorin @ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel Ioana Sinaia — scris în 02.09.16 de Ellie_dely din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Feb.2015 De calitate — scris în 06.02.15 de ziparul din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 De poveste... — scris în 07.12.14 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Superb si intim — scris în 10.07.13 de avasile din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 5 stele bune la Sinaia — scris în 08.02.13 de MANDACHE din BRAGADIRU, ILFOV - RECOMANDĂ