Pot sa spun ca am avut parte de o iesire la munte de tinut minte, in sensul bun, evident.
Am optat pentru camera tirol fara jacuzzi (fiind cu copil mic de 3 ani).
Inca de cand am parcat masina a venit cineva sa ne ajute (de afara) cu bagajele... de altfel in toata sederea am avut parte de o ospitalitate rar intalnita pe meleagurile noastre... de la receptie, la restaurant si la orice problema aveai de rezolvat. (chiar am avut impresia ca stau sa se ocupe de turiști inclusiv cei din conducere, ceea ce ar fi extraordinar daca este asa)
Apartamentul este ceva gen mini casa (are parter + 2 etaje)! Super frumos mobilate si cu dotari superioare (asa cum s-a aratat deja in alte review-uri).
Restaurantul este unul de exceptie! Pot sa spun ca am avut parte poate de cele mai diversificate si bine gatite feluri de mancare (chiar daca unele erau mai piperate, merita fiecare banut). Micul. dejun frumos prezentat, inclusiv cu un bucatar ce iti. prepara pe. loc, la. cerere omleta sau ochiurile.
Vineri seara am avut. parte chiar și de un spectacol inedit (recital trupa pact, fosta Compact).
Trebuie sa notez si cateva minusuri, tocmai pentru a veni in intampinarea gazdelor, in vederea remedierii lor:
- chiar daca aveam doua bai in apartament, la niciuna din chiuvete nu reuseam sa am parte de apa rece (dimineata era cam delicat din punctul asta de vedere).
- wirelessul cam lasa de dorit, atat in restaurant cat si in camere.
- ca sa ajungi la zona de jacuzzi trebuie sa treci printr-un hol ce nu era prea bine incalzit, lucru cam delicat mai ales daca esti cu un copil mic ieșit de la balacit
- desi personal nu am avut probleme, sunt sanse ca parcarea din fata hotelului sa nu faca mereu fata turistilor.
Trimis de ziparul in 06.02.15 21:21:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Poiana brasov, mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ziparul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2018 Experinte neplacute — scris în 10.10.18 de Cristian1966 din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2018 Am fost la Ioana Hotels — scris în 03.06.18 de Sorin @ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel Ioana Sinaia — scris în 02.09.16 de Ellie_dely din BUCHAREST - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Sejur de poveste — scris în 16.08.15 de anaploiesti din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 De poveste... — scris în 07.12.14 de rentea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Superb si intim — scris în 10.07.13 de avasile din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 5 stele bune la Sinaia — scris în 08.02.13 de MANDACHE din BRAGADIRU, ILFOV - RECOMANDĂ