O experiență minunată
Pentru hotel Internațional Sinaia avem doar cuvinte de laudă.
Am venit cu mama și cu cățelușul nostru, un bichon maltez care a fost primit cu mult drag :) ceea ce ptr noi e f important. La recepție, sefa de recepție f amabilă mi a explicat că sâmbătă vor avea o nuntă și mi a dat posibilitatea de a alege o camera pe etajul 6 așa că nu am fost deranjați de zgomot.
Mic dejun foarte bine aprovizionat, cu produse pe gustul tuturor, cafea f Bună, sucuri granini de 5 feluri, plus că mancarea nu este identica în fiecare zi, ceea ce este un lucru f bun.
Zona spa, destul de mică ptr capacitatea hotelului, 2 saune mici, 2 hammam uri, un jacuzzi și el destul de mic ptr că toată lumea se bătea pe el, și o piscină despre care nu o să comentez ptr că nu înnot :)). La fel, dacă ar fi să comentez ceva este că noi, la fel ca toți noii veniți, am căutat prosoapele ptr spa de am inebunit. Era un supraveghetor care nu zicea nimic. La un moment dat am aflat că trebuia să I le cerem lui. :)).
2 restaurante: Tirol și Cucina Sofia, foarte bune dar cu preturi destul de piperate. o masă ptr 2 nu a fost mai puțin de 150 lei fără desert.
Camera foarte curată și elegantă. Salteaua și pernele extrem de comfortabile.
Într adevăr, în fața patului este o plasmă și nu este loc decât să treci dar în rest zic că este suficient de spațioasă.
Halate și papuci, cafea, ceai, fierbator.
Recomand cu drag.
Trimis de Ilaș Maria in 16.05.16 10:30:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ilaș Maria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 O minivacanta super! — scris în 28.09.22 de dan_daniel din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Impresii despre cazarea la hotelul Internațional din Sinaia — scris în 02.11.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel International Sinaia - un hotel de vis — scris în 12.07.18 de papalito din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Aniversare la hotel International — scris în 28.06.18 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Vacanta cu stil, ne-a placut foarte mult — scris în 28.12.17 de Storia din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Merita clar 5*! — scris în 29.07.18 de simina din IAșI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Foarte bine — scris în 14.10.18 de lidiasi din IASI/BUCURESTI - RECOMANDĂ